.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Unhappy Проблем с удоволствието

Здравейте на всички !
    Момче на 18 години съм и имам приятелка от вече 6 месеца. Тя е на моята възраст , но когато се "взехме" тя беше девствена . Когато го направихме за първи път нея много я болеше , но може би е нормално (за пръв път съм с девствено момиче) и затова внимавах много. Проблема е , че го направихме вече поне 10-15 пъти , а нея на моменти все още я боли и ми обясни , че все още не изпитва удоволствието от самия секс... Другия проблем , който най-вероятно е следствие от първия е , че го правим максимум 2-3 пъти на месец , при положение , че 2-3 пъти в седмицата имаме време и място и всичко , което е нужно... Не съм говорил с нея , защото не знам как ще реагира , но аз полудявам за нея и я желая постоянно. Направо не знам .. , какво да правя ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ритай я в корема разбира се.. освен, че ще склони да ти пуска винаги когато пожелаеш, също така има не малък шанс да започне да изпитва удоволствие..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ех тва ритане в корема.. но според мен помага

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    ех тва ритане в корема.. но според мен помага
    Нямам как, научно доказано е, че помага..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Castiel_ Виж мнението
    ^
    и се регистрира специално, за да постнеш тази картинка

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    и се регистрира специално, за да постнеш тази картинка
    Откъде знаеш, че съм се регистрирала за това?Това, че не съм натрупала 1000 + мнения нищо не значи.

Аз сериозно питам , а ти ми се правиш на умник ... -.-
    Просто искам и тя да почне да изпитва удоволствие .

Напълно нормално е да не изпитва удоволствие още от десетия път, от което пък стигаме до извода, че няма как и да е разгонена постоянно. Бтв и аз бях нещо подобно, с времето минава - ще видиш. Иначе повече любовна игра, лизане, целуване, хапане, или каквото там й харесва на девойката. Успех.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нормално е щом е била девствена до скоро. Опитайте се заедно да разберете какво и харесва и и доставя удоволствие в секса, и го приложете. С времето ще се напаснат нещата, но сподели тази тревога с нея - трябва някакво желание да се появи и от нейна страна, но недей да насилваш нещата. Успех!

Научи се да еб*ш

Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Научи се да еб*ш
    Евалата, печелиш приз за най-тъп отговор...
    По темата - нормално е... не се тревожи, всичко ще се оправи и въпреки това поговори с нея, задължително и ѝ обясни как стоят нещата.

Трудно ще я "еба" като имам доста силни чувства .. Не е като да не знам как , но когато ми каже , че я боли или нещо от сорта , всичко направо приключва

Супер фен Аватара на sometimes_
    Е, тя пък много преиграва според мен. Какви са тия лиготии... Напълно нормално е да не изпитва удоволствие след като доскоро е била девствена. Първо тя сама трябва да разбере какво я възбужда, а за това трябва време. Обясни и по деликатен начин да не мрънка толкова, а да ти помогне да разбереш как и е хубаво.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Като стана въпрос за ритането в корема- баба ми е разказвала,че така са правили аборти едно време- пият малко татул,удрят се в корема и клякат.Бой и клякане и край с бебето...
    пс:утрешните новини- бременни тийнове се удрят в корема до смърт
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Като стана въпрос за ритането в корема- баба ми е разказвала,че така са правили аборти едно време- пият малко татул,удрят се в корема и клякат.Бой и клякане и край с бебето...
    пс:утрешните новини- бременни тийнове се удрят в корема до смърт
    Е, хайде без такива съвети в тийнейджърски форум със завидно ниско Ай Кю на новите потребители.

Това, че е нормално да си правил 10 пъти секс и да не се кефиш не го приемам за нормално. Въпреки, че ме болеше ужасно много първия път (в началото) имаше удоволствие дори и тогава.
    Пробвали ли сте всякакви пози? Защото има някои, в които почти нищо не усещам и други в които след 5 тласъка мога да свърша.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Това, че е нормално да си правил 10 пъти секс и да не се кефиш не го приемам за нормално. Въпреки, че ме болеше ужасно много първия път (в началото) имаше удоволствие дори и тогава.
    Пробвали ли сте всякакви пози? Защото има някои, в които почти нищо не усещам и други в които след 5 тласъка мога да свърша.
    Аз лично месеци наред не изпитвах удоволствие . Нито аз знаех какво правя, нито той и удоволствието беше нулево. С времето се напаснаха нещата, но си спомням, че тогава се чудех какво толкова му харесват на тоя секс. Освен, че не ми беше хубаво, ми беше и досадно... За това казах, че според мен е нормално на тоя етап девойката да не изпитва удоволствие.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Аз лично месеци наред не изпитвах удоволствие . Нито аз знаех какво правя, нито той и удоволствието беше нулево. С времето се напаснаха нещата, но си спомням, че тогава се чудех какво толкова му харесват на тоя секс. Освен, че не ми беше хубаво, ми беше и досадно... За това казах, че според мен е нормално на тоя етап девойката да не изпитва удоволствие.
    +1

Една приятелка толкова се отегчаваше,че се бяха разбрали да го правят с нейния към 23:300щото дават "Приятели" по телевизията.Иначе и мен доста време ме боля и се чудех какъв е тоя мерак.С опита идва и удоволствието.Предразполо и я,бъди нежен /каза че си,разбирам,не пречи да си още повече/.Ще мине.И да знаете че не може от първия път и опааа оргазъм!Трябва да проучиш какво обича,как го обича и да си постоянен.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението

Една приятелка толкова се отегчаваше,че се бяха разбрали да го правят с нейния към 23:300щото дават "Приятели" по телевизията.

Нямаше как да го пропусна просто.

Мега фен Аватара на babity
    Ако не изпитва притеснение да говори за секс, просто бъди директен. Награбия я там докато сте насаме, прошепни и на уше, че приритваш от желание всеки път когато я видиш и после я остави яко "зарибена". Да видиш какви неща могат да ти се случат след т'ва. Или и предложи няк'ва ролева игра или нещо от сорта. На мен, ако ми работи главата за няк'ви мръсотии ми е мнооого по-яко, отколкото ако просто сексът е... динамичен. (колко съм дипломатична днес!)

Конкретно по въпроса с болежките, вероятно още се срамува/не се отпуска напълно и не се усеща как се стяга. Първите няколко пъти го правех абсолютно несъзнателно и се чудех защо толкова боли и кога, аджеба, ще спре. По-опитен партньор ме усети, че го правя несъзнателно, погрижи се да съм толкова в мууд, че да му се примолвам чак и като приключихме ми обясни за какво точно е идело реч преди т'ва.

А иначе, ако не си гомнар и не смяташ да злоупотребяваш с нея, алкохолът ще свърши всичко по-горе изброено, което ти не знаеш как да направиш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е болка за умиране да потърпи малко

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не е болка за умиране да потърпи малко
    Търпи бабо за секс?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това, че изпитва болка е по-скоро на психическа основа, освен ако няма някакъв друг проблем, за който не си споменал. Нормално е щом я е боляло много в началото да асоциира и следващите актове с тази болка. Накарай я да се отпусне хубаво, да не мисли за странични неща, възбуди я както трябва и обърни внимание на предсексуалната игра. Преди това може да поговориш с нея за това кое би и харесало в секса и какво и доставя най-голямо удоволствие. Дори да няма опит все има някакви сиксуални фантазии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си