- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа любов
Нормално ли е често да мисля за човек от миналото ми и това да ми се отразява на здравето ми... Пред 5 години бях на 15 и много влюбен в едно момиче, с което нищо не излезна. И тя беше влюбена в мен но не беше сама и каза че държала на него затова и обещах да я оставя и чувствата ми изстинаха. С постъпката си мислех че всичко ще се нареди, но сега си давам сметка че и аз доста съм я наранил след като я оставих в пълен игнор. От време на време полагах усилия да разбера какво прави и как е като и пиша, но тя не се сещаше изобщо първа, заради нараненото й его най -вероятно. Иначе винаги се е държала закачливо и да говори с догадки докато си пишем. Не питайте от къде знам че била влюбена в мен, знам... Наскоро я махнах от соц мрежи, защото всеки път като я видех че е на линия и не пише се садвах че не можахме да си останем поне приятели. Затова я изтрих, но пак мисля за нея. Последно сме се видяли преди 1 година, на 1 парти, но беше с приятелят и (не същия като преди) и седях настрана от нея. Мисля че ако поговоря с нея ще се подобря здравословно, но не ми е лесно да я потърся ей така от нищото, докато си има и приятел да и кажа каквото мисля. А то е че НЕ съм влюбен повече в нея и искам да продължа нататък спокойно, но да и се извиня че в състоянието си на депресия когато тя ме отряза без да съзнавам съм я наранил, защото това последното го чух от общи приятели и не е трудно да се забележи. Нормално ли е чувството на вина да ме спира да продължа нататък или всеки от вас има същите мисли, но е просто безсмислено да се изказват. Има ли друг начин да се справя с това, защото всяка мисъл, която ме напряга ми избива по кожата като обрив. Снощи като си лягах си мислех че да говоря с нея е най-добре, но тази сутрин това ми се струва доста тъпо. Дали е възможно, ако тя тайно още ме иска, мисълта и да ме дърпа към нея. Аз вярвам в силата на мисълта. Просто искам да загърбя тази история и по-рядко да си спомням.
имаш два варианта, или хващаш нея, или намираш друга, а трети би бил да се отърсиш от мисълта за гаджета, поне временно
Последно редактирано от npp : 04-19-2014 на 08:05
Друга мога да си намеря, но продължавам да мисля за кофти историята с тази. Просто тогава не можахме да си изясним, вместо това двамата се дръпнахме и толкова.
ще ти мине, но трябва да си наясно, че НЯМА да стане нищо с първата любов.. .. .
Да аз и не искам да става, просто искам да спра да мисля за това. Не се интересувам от нея повече
Не се напрягай. Когато срещнеш новата любов, дори няма да си спомняш за отминалото.
Гледай си живота.
Мисли си, че има и по-красиви неща от жените![]()