- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?
Случвало ли ви се е някога да се отдалечите съвсем умишлено от някого,който попринцип желаете и какви са били причината или причините за това ви решение? Завършвали ли сте успешно това начинание или напротив?
Последно редактирано от vaprosa : 04-25-2014 на 10:44
Зависи какво точно се има предвид. Случвало ми се е да си харесвам някого, но колкото и положителни качества да съм виждала в него, съм виждала и някое отрицателно, което ми се е впивало в ума, повече, от което и да е положително.И тогава просто спирам да се занимавам с него, защото виждам, че няма смисъл и въобще не бихме се изтърпяли дълго, ако станем нещо повече. Т.е за момента го желая, обаче си давам сметка, че след известно време ще имаме големи спънки и решавам да пропусна тази част.
Обаче да се отдалеча умишлено от някого, с когото сме били заедно май не ми се е случвало...
Ако действам така, вероятно несподелеността би била единствената причина. В момента само това ми хрумва, но не мисля, че ако си задам въпроса по-сериозно ще изникнат още доста неща. Бих направила наистина много, за да си запазя връзката (естествено в случай че виждам, че и момчето иска същото). Разстояние, неодобрение от странични хора, супер различни навици, които съответно пораждат конфликт... не си представям да ми повлияят и да сложа край. Щях да пиша за фундаментално различните схващания по основни въпроси; допускам, че е възможно те да ме накарат да се дръпна, обаче преди да се случи би ми изчезнало желанието за контакт с човека, а в темата точно желанието е основна част от въпроса. За финал ще вметна, че супер сериозните разминавки (при мен) се усещат и без да е минало много време - още на етап флирт. Съвсем неангажиращо проучвам нагласи :д.
Последно редактирано от paradosou : 04-25-2014 на 13:33
Аз така реагирах винаги. Ако избягвам някого, то той трябва да е сигурен, че ааадски много си падам по него. И винаги съм била успешна в това избягване.
С най-добрият ми приятел стана така. Наелектризирах се от вълнение само като го чуех, камо ли да го видя. Прецених отдалече, че т'ва е загубена кауза. След седмица почивка от него, се оказа, че вече бил подхванал любов с няк'во пиче и нещата постепенно се уталожиха.
Бяха хубави времена... Просто после спрях да харесвам хората.![]()
случвало се е на два пъти, първият път си тръгнах, защото знаех, че няма как да съм с този човек, за щастие се случи така, че не бяхме в едно населено място за известно време и всичко беше по-лесно, не се и познавахме дотолкова добре...по ирония на съдбата обаче, възобновихме приятелски отношения отново, след година и половина по-късно...
вторият се опитах да си тръгна от същия човек, защото реших, че пак се появяват чувства и не исках да се стига отново до същото положение...но не успя да ми се получи, наясно се оказахме и двамата, че имаме прекалено много общо, за да имаме възможност за живот и развитие, без да се срещнем повече...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....