.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам да се сдобрим

Здравейте на всички! За първи път пиша тук, но наистина се нуждая от съвет. Вреча вечерта много сериозно се скарахме с приятелката ми...каза ми, че не и обръщам достатъчно внимание и че никога не я изненадвам по какъвто и да било начин...а аз наистина я обичам, искам да се почувства специална и обичана...затова реших да и подготвя изненада...намислил съм да покрия спалнята с розови листенца и да купя шампанско..също така искам да и купя някакви обеци, тя е зарибена на тема обеци...видях една страница във фейсбук, където има доста оригинални модели, но не знам точно кои да й избера...помогнете ми, наистина ми е доста трудно, когато трябва да избирам подаръци. Благодаря ви предварително! https://www.facebook.com/pages/%D0%9...086919?fref=ts

Супер фен Аватара на Cloud9
    Много госпожици ще скочат срещу мен сигурно,но това,че не й подаряваш неща и не я изненадваш с бална истории като листа от рози и плюшени мечки не е оправдание да ти се сърди.Ако не й обръщаш никакво внимание-в смисъл рядко се виждате,не я гушкаш достатъчно и общо взето се държиш хладно с нея-разбирам да се сърди.Но не виждам как едни обеци ще оправят това.Все пак според мен може да я изненадаш с екскурзия някъде наблизо.Или пикник при по-хубаво време.Аз поне на това бих се зарадвала повече от това да им подарят нещо материално.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Апф, лигла. За внимание разбирам да хленчи, ама за останалото си има мама и тате, предполагам.
    От колко време сте заедно? Ти "финансово красив" ли си, за да те юрка за подаръци?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Много госпожици ще скочат срещу мен сигурно,но това,че не й подаряваш неща и не я изненадваш с бална истории като листа от рози и плюшени мечки не е оправдание да ти се сърди.Ако не й обръщаш никакво внимание-в смисъл рядко се виждате,не я гушкаш достатъчно и общо взето се държиш хладно с нея-разбирам да се сърди.Но не виждам как едни обеци ще оправят това.Все пак според мен може да я изненадаш с екскурзия някъде наблизо.Или пикник при по-хубаво време.Аз поне на това бих се зарадвала повече от това да им подарят нещо материално.
    Ами аз и обръщам внимание, доколкото мога, работата ми е такава, че постоянно ни ангажират, дори и след работно време...ходя и на командировки, понякога отсъствам за по 2-3 дена, не повече...тя не работи, седи си вкъщи сама по цял ден...давам и пари да ходи по кафенца с приятелки, да си купува дрехи, да ходи на фризьор и маникюр...но въпреки това не е доволна, трябвало аз да я изненадвам с неща, които трябва сам да измисля....но какво да измисля толкова?! Не съм много по изненадите...но мисля, че ако и купя обеци мн ще се зарадва, но не знам кои...екскурзиите не и харесват, тя предпочита да обикаля из мола

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Апф, лигла. За внимание разбирам да хленчи, ама за останалото си има мама и тате, предполагам.
    От колко време сте заедно? Ти "финансово красив" ли си, за да те юрка за подаръци?
    Заедно сме от 8 месеца...имам си възможности, да...

Мега фен Аватара на babity
    Ела, коте, аз няма да ти мрънкам. :*

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ела, коте, аз няма да ти мрънкам. :*
    Аз ви питам сериозно, вие се подигравате с мен....

Мега фен Аватара на babity
    Просто не исках да съм груба. Ходиш с малко курвенце. Смени я. Това е най-вероятното.
    Освен ако ти не си ръб и не се опитваш да компенсираш липсата си на подход/чувства/страх от изразяването им с подаръци. Тогава ти си тъп. Ама пак не сте един за друг.
    Извод: тря'а 'земеш мен. Кат' ми даваш пари, ще ги инвестирам и умножавам.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Просто не исках да съм груба. Ходиш с малко курвенце. Смени я. Това е най-вероятното.
    Освен ако ти не си ръб и не се опитваш да компенсираш липсата си на подход/чувства/страх от изразяването им с подаръци. Тогава ти си тъп. Ама пак не сте един за друг.
    Извод: тря'а 'земеш мен. Кат' ми даваш пари, ще ги инвестирам и умножавам.
    Много съм объркан, много държа на нея... не знам какво да правя, не искам да я оставям, едва ли ще срещна друга като нея, тя е толкова добра, нежна ....красива....

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от galin_mihailov Виж мнението
    Много съм объркан, много държа на нея... не знам какво да правя, не искам да я оставям, едва ли ще срещна друга като нея, тя е толкова добра, нежна ....красива....
    Ще срещнеш.Такива като нея под път и над път.ти си чичко -паричко за нея.Бегай докато е време. Препоръчвам и аз да вземеш babity, яка мацка ми се струва.
    Не се заяждаме с тебе.Казваме ти истината.Ако толкова те обичаше и тя щеше да е благодарна за това,което правиш за нея,а не да мрънка за още.Аз,например,съм страшно доволна че приятелят ми се издържа сам,работи усърдно и по време на работа се сеща да ми звънне само да каже че ме обича.повече не ми трябва.Ако ми трябват пари си имам банкомат.Добро момче си,не заслужаваш лигла като нея.

Супер фен Аватара на shmatarok

Изненадай я като спреш да ѝ даваш пари. Тъкмо ще видиш струва ли си да си губиш времето с нея.
    Честно, не ви разбирам такива. Уж сериозни момчета, пък с какви момичета се хващате... и в крайна сметка неминуемо се стига до "всички жени са златотърсачки!"

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението

Изненадай я като спреш да ѝ даваш пари. Тъкмо ще видиш струва ли си да си губиш времето с нея.
    Честно, не ви разбирам такива. Уж сериозни момчета, пък с какви момичета се хващате... и в крайна сметка неминуемо се стига до "всички жени са златотърсачки!"
    Моето момиче е различно, тя не се интересува само от парите ми...може би на пръв поглед изглежда така, но аз вярвам, че не е така, тя е с мен заради самия мен!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от galin_mihailov Виж мнението
    Моето момиче е различно, тя не се интересува само от парите ми...може би на пръв поглед изглежда така, но аз вярвам, че не е така, тя е с мен заради самия мен!
    миличкия ..
    Последно редактирано от The Cheetah : 04-26-2014 на 05:37

Повече от фен
    Виж ся брат какво ще ти предложа.Взимаш нещо евтино,простичко,но със сантиментална стойност.Подари и го и виж каква ще и е реакцията,не наблягай на материалното до толкова,че да разбереш дали наистина нея това я интересува или не.От това как ще реагира тя,ще ти стане ясно дали е материалистка или не Няма да ти давам някакви идеи,но за мен лично,една изненада на красива гледка,с нещо простичко е доста ефективно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си