.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    merci
    Guest

Не мога да разбера поведението му!?

Здравейте,
    Моят случай е следният. Има едно момче от моя клас (12 клас сме) , който тайно ме харесва още от 10 клас. По време на часовете и междучасията винаги ме гледа ,не по скоро ме зяпа със отворена уста. И докато преди го правеше невинно ,то сега погледите му са по скоро мръснишки. Винаги съм се чудила защо няма кураж да ме заговори... направо вече ми е смешен. Разговорите се свеждат само до неща от училище и той е много притеснен, но когато е с приятели е много отпуснат и душата на компанията.
    По някои часове стои на задния чин. Постянно усещам как пъшка и леко ако се обърна виждам с периферното зрение как си е прехапал устната и ме изучава. Всъщност това е възбуждащо.
    Доста пъти по време на час му се налага да ходи в тоалетната и казва ,че било спешно! Моля ви момчета дайте ми някакво обяснение за това. Винаги ми е било интересно какви мисли му минават през главата и за какво ли си мисли. Аз съм много добре изглеждаща ,със спортно тяло , леко мургава и пълна отличничка.Кое според вас го спира и защо предпочита да е страничен наблюдател?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом си разбрала, че те харесва, явно не е толкова тайно.

Иска да мърсувате, ама не знае как да си поиска. Предполагам това се дължи на липса на опит и достатъчно увереност.

Ти харесваш ли го?
    Welcome to the Jungle...

merci
    Guest
    Da. Obache vse mi se shte toj da napravi purvata krachka. Po-gotino shte mi e. Az vinagi se otnasqm milo s nego i mu se usmihvam

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахххаахахах

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Срам путка не ебе.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Попитай го защо те гледа така. Ние няма как да знаем какво му се върти в главата.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Сори ама ми се струва, че е някой психопат. Да стои и да те зяпа с отворена уста и да пъшка по време на часовете и т.н. не ми изглежда много нормално.
    Но пък ако много го харесваш действай.

Ами пича е 12 клас... бие го хормона та 2 не види. Явно просто го възбуждаш адски много, но според мен не е от най-опитните с момичета като цяло и не знае как да подходи, затова, ако го харесваш, направи първата крачка, а ако сметнеш за нужно и малко повече.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аман от тарикати, които не могат да заговорят момиче, ама иначе на приказки са най-големите играчи и надцакват другарчетата ръкоблудници хахаха

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аман от тарикати, които не могат да заговорят момиче, ама иначе на приказки са най-големите играчи и надцакват другарчетата ръкоблудници хахаха
    +

Супер фен Аватара на paradosou
    Психопат пак избухва с коментари

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    +

Повече от фен Аватара на analgin
    Цитирай Първоначално написано от merci Виж мнението
    Постянно усещам как пъшка и леко ако се обърна виждам с периферното зрение как си е прехапал устната и ме изучава. Всъщност това е възбуждащо.
    Доста пъти по време на час му се налага да ходи в тоалетната и казва ,че било спешно! Моля ви момчета дайте ми някакво обяснение за това. Винаги ми е било интересно какви мисли му минават през главата и за какво ли си мисли.
    Обяснението- очевидно има сексуално влечение към теб , може и да те харесва като нещо повече гадже примерно а у , не знам. Може да ти е интересно какво си мисли, но хората във форума рядко четат мисли. Иначе да, може да е любител ръкоблудец и по тази причина да ходи до тоалетна в часовете. Надеждата, че си измива ръцете преди да се върне от там, остава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си