.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

lifeisabitch
    Guest

Exclamation Кръв в урината

Здравейте на всички. За някои е добра вечер, за други като мен, не. Мой съотборник, близък приятел и прекрасен човек вчера пострада лошо на тренировка. Падна тежко на гърба си, след което е изпитвал силни болки (аз не бях на тренировката, защото тренирам сутрин, мисля че няма значение, но съм длъжен да поясня). Боляло го е силно и след тренировка под душовете момчетата ми казаха, че е започнал да се тресе, било му е лошо, а след това е уринирал кръв. Имало е цяла локва. Закарали са го в Пирогов и вчера са го оперирали. Съвсем професионално моля всеки, който може да ми е от помощ, който е обективен към проблема на приятеля ми да ми помогне да разберем какво му е, защото за сега до колкото знаем лекарите не казват нищо. Има още една малка подробност, която не мога да споделя тук и всеки, който наистина може да ми помогне, моля да ми пише на лично съобщение и ще му поясня по-подробно. Умолявам ви, всички сме много притеснени и всякаква полезна информация ще ни е от полза. Утре ще отидем целият отбор да го видим, но наистина ако някой може да сподели някаква информация, да го направи! Бъдете здрави!
    Последно редактирано от lifeisabitch : 04-23-2014 на 19:02

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си