- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали си заслужава?
Чуствам се доста объркана...харесвам едно момче той е на 21 някъде аз съм на 19.Излизаме от скоро с приятели и си прекарваме добре.Той работи и аз научих къде и ходя от време да го виждам...той ми каза че за днес в петък да излезем а така и не ми се обади да ми каже къде и в колко...чуствам се объркана и незнам какво да правя и дали си заслужава или просто не го интересувам...как вога да разбера какво иска![]()
Виждайте се, говорете си, опознайте се. Тогава прецени дали си заслужава. Само гледай преди това да не хлътнеш.
Welcome to the Jungle...
Щом ти е предложил излизане - интересуваш го. Как точно е отделна тема xD. Достатъчно е, че ходиш на работата му, т.е аз на твое място бих изчакала да видя той пък какво ще направи; флиртът е двустранна игра.
Вероятно не ти е звъннал, защото плановете му са се променили. Не бързай да превърташ възможно най-малко устройващите те сценарии, може да усети и всичко да се обърка. Каквото и да е развитието, заслужава си да опиташ.
Както каза DarkTemplar не бързай да си правиш преценка, но не хлътвай. Той и да си играе с теб и да не си играе, но се привързвай бързо. Ако не се получат нещата след една седмица ще пуснеш тема "той си игра с мен, но аз май го обичам"
Недей да ходиш да го виждаш в работата му. Това е все едно тичаш подир него. Никой мъж не обича това. По-добре изчакай да те покани да излезнете или ти му кажи, че искаш да се видите.