.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

reni4ka88
    Guest

Unhappy Дали си заслужава?

Чуствам се доста объркана...харесвам едно момче той е на 21 някъде аз съм на 19.Излизаме от скоро с приятели и си прекарваме добре.Той работи и аз научих къде и ходя от време да го виждам...той ми каза че за днес в петък да излезем а така и не ми се обади да ми каже къде и в колко...чуствам се объркана и незнам какво да правя и дали си заслужава или просто не го интересувам...как вога да разбера какво иска

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Виждайте се, говорете си, опознайте се. Тогава прецени дали си заслужава. Само гледай преди това да не хлътнеш.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на paradosou
    Щом ти е предложил излизане - интересуваш го. Как точно е отделна тема xD. Достатъчно е, че ходиш на работата му, т.е аз на твое място бих изчакала да видя той пък какво ще направи; флиртът е двустранна игра.
    Вероятно не ти е звъннал, защото плановете му са се променили. Не бързай да превърташ възможно най-малко устройващите те сценарии, може да усети и всичко да се обърка. Каквото и да е развитието, заслужава си да опиташ.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Щом ти е предложил излизане - интересуваш го. Как точно е отделна тема xD. Достатъчно е, че ходиш на работата му, т.е аз на твое място бих изчакала да видя той пък какво ще направи; флиртът е двустранна игра.
    Вероятно не ти е звъннал, защото плановете му са се променили. Не бързай да превърташ възможно най-малко устройващите те сценарии, може да усети и всичко да се обърка. Каквото и да е развитието, заслужава си да опиташ.
    + без много ,много чуства

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Както каза DarkTemplar не бързай да си правиш преценка, но не хлътвай. Той и да си играе с теб и да не си играе, но се привързвай бързо. Ако не се получат нещата след една седмица ще пуснеш тема "той си игра с мен, но аз май го обичам"

Мега фен Аватара на RapExotic
    Недей да ходиш да го виждаш в работата му. Това е все едно тичаш подир него. Никой мъж не обича това. По-добре изчакай да те покани да излезнете или ти му кажи, че искаш да се видите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си