.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Mariq B
    Guest

Помощ, как да премахна Ask.com

Помощ, без да искам си инсталирах Ask.com и сега не мога да намеря начин как да го махна.Търсих в всевъзможни сайтове и инсталирах всякакви програми само и само да го премахна, но дяволското нещо си стой в New Tab като търсачка по подразбиране (съжалявам ако това не е израза).Самото то се появи когато си направих сайт в alle.bg .Исках да имам по - хубав дизайн от тези, които бяха дадени, но се откасах от тази моя мечта.Днес когато бях във Facebok играх на една игра и отгоре ми излезна нещо на англ..Прочетох го и беше нещо от сорта на :"Нови дизайни за вашия сайт или блог".Казвали са ми да не вярвам на такива реклами, но все пак реших да пробвам и въпросният сайт беше Webfetti.Там отново на английски ми излезе, че трябва да рестартирам Google Chorme, който до тогава ми беше търсачката.Аз му дадох RESTART.Тогава ми излезе търсачката на Ask.com и тогава аз опитах сама да я махна, но нищо не стана, от тогава започнах в продължение на 4 часа да търся начин да го махна ,но нищо не помогна.
    Моля ви ако знаете как по най- лесния начин да се отарва от това да го напишете, защото не съм с по- големи знания, стане ли дума за компютри, от това да знам как да си отворя някой сайт, да използвам програмата Paint и си сменя картината на работния плот - все прости неща.Вероятно някои от вас ще ми кажат да го занеси при специалист, но това няма как да стане:
    1-Няма как да го направя защото така майка ми ще разбере и не вярвам да се зарадва
    2-Той е настолен и няма как да го нося сама
    3-В радиус от 15 км. няма компютърен техник и работата няма да се уреди
    Благодаря предварително

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Аз лично когато имам проблеми с туублари - чистя ги с AVAST. Когато ми се получи нещо като описаното от теб - преинсталирам браузъра. Разправия е, но не се сещам за друг вариант.

Сваляш Malwarebytes Anti-Malware и чистиш.

Какъв ти е браузера?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си