.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Имали вероятност да е бременна ?

здравейте приятели, Аз съм момче на 19 години, приятелката ми е на 18 и искам да ви задам следния въпрос: Възможно ли е приятелката ми да е забременяла ?
    Обяснение: значи връзката ни е от 2 години почти. и сме правили секс, обаче никога не сме го правили във вагината, само анален. Прави ли го сме много, многооооооооооооооооо пъти. Но сега последния път незнам какво се случи, и на дата 16.04. трябваше да и дойде цикъла, обаче не и дойде. Първите 2 3 дни не се притеснихме толкова много, но сега вече стана цяла седмица и зпочнахме ние сами да си правиме изводи. И се колебаеме между следния въпрос, да не би да има вероятността докато съм свършил във нея, спермата да е потекала от ануса и да е стигнала до влагалището, и да не би да е станала белята. И доста сме притеснени, защото вече 7 8 дни не и е дошъл цикъла, а из интернет четох някъде, че от притеснение също има вероятността да не дойде цикъла и т.н. моля ви дайте някакво разумно мнение, възможно ли е забременяване по този начин ?
    Хора, който си мислят, че поста е тъп, малоумен и т.н. по добре нека да го подминат, отговаряйте хора, който имат някакви познания

Вместо да питаш просто да си направи тест, не ви разбирам такива... достатъчно време е минало и ще отчете правилно. И все пак въпреки, че поста ти е тъп, за мен няма вероятност.
    Последно редактирано от KGVlove : 04-24-2014 на 05:09

Девствено момиче да забременее ? Не ми се вярва.

Тя твоята семенна течност много развита ще излезе. Първо я пълниш отзад, обаче тя си решава че не и е хубаво там и отива към п**ката и си проправя път през прегради и огради и успява да ти оплоди приятелката. Сериозно?
    Ако наистина си на 19 по добре се изучи малко като цяло и тогава се прави на мъж.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    "здравейте приятели"
    така започват много писма в "минута е много", Петьо ти ли си ?
    n00bs

Супер фен Аватара на NissaN
    Едва ли е бременна не ми се вярва.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    "здравейте приятели"
    така започват много писма в "минута е много", Петьо ти ли си ?

По темата:
    Бременна е.
    I`m trying to make your dreams come true...

Единствено това с теста си е самата истина.

Вероятността е изключително малка, но все пак може да е от притеснение, а може и от много други неща. Най-добре изчакайте още малко и направете тест.

Както обичат да се шегуват из форума - ако толкова лесно ставаха нещата, въпросите с демографския проблем нямаше да ги има, т.е. не се тревожи и въпреки това купи ѝ един тест и проверете, въпреки че според мен няма защо.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    ПАК ЛИ ЗА БРЕМЕННОСТ?? ОХХ НЕ МОГО ПРОСТО!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си