Първоначално написано от
katalia3
Точно защото може би като е навършил 18, това е направило нещата така. По принцип са рядко връзките където хората остават заедно от 16 17 годишни за напред. Той може би е почувствал че сега е времето да се забавлява и мисля че повечето в тази възраст са така. Наранил те е и може би не го е осъзнал, защото неговите чувства или са намалели или ги няма, а ти все още имаш такива или просто си наранена от мисълта че толкова лесно е продължил. Бях на 16 когато имах първата си сериозна връзка и тя продължи 2 години и половина и човекът беше сигурен че иска аз да съм момичето с което да гради живота си и от което да има деца. Уви агресията и ревността му ставаха все по-големи и нещата бавно приключваха и моето заминаване в чужбина ми помогна да го забравя и да поема по друг път. До ден днешен, което е вече 5 години по-късно, той все още ми пише имейли и иска да е с мен. Но аз вече почти 4 години съм с друг човек, и мислих че след бившия ми няма да мога да споделя нищо с някой друг и че няма да мога да обичам друг така както него, но не е така. Времето, преместването ми в друга държава, това че не го виждах, не се чувахме, някак тези неща ми помогнаха да го забравя и да продължа на пред.
Ти сама казваш че е изсипвал помии върху теб. Ами ето, сама си направи извода, заслужава ли си да страдаш за някой за който може би не си била от голямо значение. Както казах той явно не е бил твоя човек. Опитвай се да не го виждаш и се разсейвай