Благодаря за мнението, но за едно не съм съгласен.. ДА по собствена воля съм в Университета, но спорта не съм го записал ей така за кеф, защото е "задължителен" и то имах право да избирам от 5 вида спорт, Другото което е знам,че има рискове, но все пак инцидента е станал по време на задължителни спортни занимания, на които ако не отида няма да имам Заверка,
И най-тъпото което като стана инцидента тоя въпросния "треньор/даскал" дойде погледна ме и си отиде да чопли семки, след това 5-10минути първоначално до като се освестя защото аз не знам разтегнал ли съм кво съм направил "нечовешки мъки" тръгнах да си взема нещата от съблекалнята и го питам треньора- трябва да отида до Болницата доста е подуто - отоговор " ее няма страшно ще ти мине след 2-3дни.." шш алоо аз на улицата ли съм намерен..
Реших няма начин ще отида до болницата, но сам, едва стъпвах и нз какво може да стане и за целта му казах Може ли едно момче(мой познат) да дойде да ме придружи до Болницата. ОТГОВОРА " Е чакай ся де ще развалиш мача - Поравно са момчетата" WTF??????
И му казвам извикай момчето не ме интересува мача.. и така отидохме до болницата(едно лутане падна- Българска система) Най -накрая един лекар който да ме прегледа (подяволите, след толкова лутане а на тоя етаж, а онзи, ходи питай там ходи там..) Оказа се тежко положението от Там дирекно за София ме изпратиха и нататък няма смисъл какво да говоря..
ПРосто отношението на Човека който отговаря за провеждането на часа беше на ужасно ниско ниво...