.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Мда, защото само това са ти изборите, нали? Сам или маска.

Стой си в застоя, тогава. Пропилей живота си.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Мда, защото само това са ти изборите, нали? Сам или маска.

Стой си в застоя, тогава. Пропилей живота си.
    Всъщност не отричам,че често чувствам живота си в застой.Често ми е и гадно и даже се оплаквам и тук.И когато видя теми подобни на тази наистина ми става тъжничко. Но когато си спомня някои неща,които ме накара да се припомня този разговор някак се вдъхновявам вътрешно и си казвам: "Ебал съм го и у живота! Каквото е писано това ще стане.В крайна сметка така или иначе никой не излиза жив от него".
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Всъщност не отричам,че често чувствам живота си в застой.Често ми е и гадно и даже се оплаквам и тук.И когато видя теми подобни на тази наистина ми става тъжничко. Но когато си спомня някои неща,които ме накара да се припомня този разговор някак се вдъхновявам вътрешно и си казвам: "Ебал съм го и у живота! Каквото е писано това ще стане.В крайна сметка така или иначе никой не излиза жив от него".
    понякога имам чувството, че тролиш

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Niakoitam, може би донякъде разбирам позицията ти. Да не би случайно и ти да си зодия РАК като мен?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Niakoitam, може би донякъде разбирам позицията ти. Да не би случайно и ти да си зодия РАК като мен?
    Случайно съм точно зодия Рак. Според всички прогнози е трябвало да си се родя Лъв,но пък мен нещо хич не ми се е чакало да дойде точното време и вместо Август съм решил да излезна средата на Юли
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    "Каквото е писано това ще стане.".
    Перфектното оправдание да се носим по течението, да не полагаме усилия и да се надяваме, че животът ни ще се промени, ако Съдбата/Бог/квото е там реши така.

И това наричаш вдъхновение? Вдъхновението би било стимул да си извадиш главата от пясъка и да си хванеш живота в ръце. Това е пораженческо мислене, отказ да мислиш - съответно работиш - върху проблема, заравяне на главата в пясъка/задника. Как можа да го наречеш вдъхновение?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си