Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Пак се оправдаваш и се опитваш да изкараш тези, които сме по-малко колебаещи се жестоки, за да оправдаеш собствената си слабост.
Не, не съм от тези, за които целта оправдава средствата на всяка цена. Има неща, които ме спират. Има неща, за които се колебая. Ама именно те определят колко силен човек си.
В грешка си.Никой не се опитвам да изкарам жесток.Вие просто се опитвате да помогнете по някакъв начин.А това.че има неща,които те спират на мен ми е пределно ясно дори и да решиш да ми обясниш как като танк минаваш през всичко.

А ако ще си мерим пишките със заболявания имам по-големи козове от теб Още при раждането ми откиха шумове на сърцето.Слава Богу затихнаха.Все пак аз даже съм и от "радиационните" деца.За един месец ми се е разминало да бъда изваден и изхвърлен в някоя медицинска кофа.Слава Богу и много неща са ми се разминали.Пак независещи от мен разбира се.
Правили са ми двучасова операция на очите,след която дълго време се възастовявах.Но не да ми подкастрят два мускула както сега искат,а по 4те на две очи.Лекували са ме от бронхпневмония като 8 от 16 болезнени мускулни инжекции са ми били в краката.два пъти са ми гипсирали ръката като един път са ми я намествали на живо,три пъти са ми вадили нокти на палците на краката като третият път беше и на двата пръстта,поправяли са ми счупена челюст на две места и т.н. и т.н. Така че няма какво да си мерим кой какво е преживял.И местни и пълни упойки съм виждал почти всякакви и почти навсякъде.И това не ме кара на размисли за живота, а просто ти давам метафори.Аз постоянно си размишлявам на нещата от живота.От моя или нечии друг опит.Никъде не твърдя че съм кой знае колко силен.Но пък като се замисля може и да не съм толкова слаб щом не съм се хвърлил отнякъде вече.А това за снощният сън...по-добре си замълчи.Кой каквото го влече.Не може да споделям само и единствено твоите интереси. Иначе да не си говорим за шоколада и месото,че ти понякога се оплакваш как еди кой си какви дрехи носил и как си била ходила еди си в какви богаташки места и какъв готин стил си имала нищо,че в Африка хората не знаят какво са дрехи.Пак казвам приеми,че има такива и такива хора.А колко сложни решения съм взел няма как да знаеш.