.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Грим :)

Грим :)

Здравейте, хора!! След 2 седмици ще участвам в един концерт, където ще пея с един хор и ще съм най - отпред. Бихте ли ми дали съвет относно грима? Ще има прожектори и тем подобни, така че не мога да сложа ежедневен грим, защото ще изглеждам бледа. Организаторката каза, че задължително трябва да сме с грим, да имаме най-вече червило и цвят на бузите. Мислех си за лекия ''no make up '' грим, но не съм го решила окончателно. Очаквам съветите ви, ако има хора с опит ще бъде прекрасно. Очите ми са зелено-синьо-сиви с малко кафяво сложно е за обяснение, на различна светлина изглеждат по различен начин. Благодаря предварително!

Сложи си хубава база и фон дьо тен като много внимаваш с цветовете, защото от прожектите ще се вижда всичко. И задължително без слънцезащитен фактор. Слага се и доста повече руж от нормалното. На дневна светлина ще изглеждаш като матрьошка, но светкавици и прожектори отнемат много цвят и изглежда добре. Вече за червилото и за грима на очите е както си решиш. Аз лично не бих заложи на нюд червило.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lovefaithx Виж мнението
    не мога да сложа ежедневен грим, защото ще изглеждам бледа.

Мислех си за лекия ''no make up '' грим,
    Добре, нали знаеш, че това е абсолютно едно и също нещо?

Повечко руж, задължително червило.
    На очите можеш да сложиш по-плътна очна линия, да затъмниш сгъвката с тъмнокафяво и да положиш 2-3 пласта хубава спирала.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    да затъмниш сгъвката с тъмнокафяво
    това не мога да си го представя :Д
    можеш ли да ми покажеш видео как се прави или поне снимки с такова нещо? за първи път го чувам ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ^Точно там, къде е сгъвката нанасяш цвета.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    това не мога да си го представя :Д
    можеш ли да ми покажеш видео как се прави или поне снимки с такова нещо? за първи път го чувам ;д
    http://www.pinterest.com/pin/552183604284757259/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Мдам.
    Когато се подготвям за вечерно излизане и искам нещо по-така, но нямам 15 минути да нанасям 3-4 нюанса и да преливам, просто нанасям в сгъвката тъмнокафяво и черно в края на долните мигли.
    Черната очна линия и спиралата се подразбират, без тях няма да изляза вечерта.

Благодаря ви, момичета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си