.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Пак това гърлооо...

преди няколко седмици бях болна /ужасно болезнено гърло, хрема, лека кашлица, отпадналост/ обаче уж ми мина с разни лекарства без рецепти /нямам личен лекар тук/
    и вчера пак почна да ме боли гърлото от нищо
    има нещо бяло по него и едната ми сливица или е адски подута , или е израснала някакси и вече е двойно по-голяма и отделно имам някакво топче на врата, което предполагам че е подут лимфен възел

интересно ми е дали може да ми се получават тези проблеми с гърлото /все лявата сливица страда/ от това,че ми расте долен десен мъдрец?
    и има ли нещо, за което да се притеснявам с лимфния възел..?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Върлува някакъв гаден вирус из страната, причиняващ тези симптоми. Мъдреца може да усложнява допълнително нещата, а и различните организми реагират по различен начин. Във всички случаи не е шега работа. Правилното нещо е посещение на специалист.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на Dagichka
    боли ли те като преглъщаш? аз съм имала около 10 ангини сигурно, влача си в организма стрептококи от малка и винаги в гърлото ме удря ;д при ангина принципно има такива бели точици по едната или и по двете сливици и се надуват, но щом имаш и подут лимфен не знам..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мдам. Стрептококовата е гадна. Белите точици са гной.

Като човек, който разбра, че има стрептококова инфекция в гърлото след като тя я удари в костите на краката, ти препоръчвам да посетиш лекар. Минах през ад, включително и вадене на сливици в Пирогов - приключение, от което ще ти настръхнат космаците :Д

Посети лекар и поискай да ти вземат проба от сливиците. Успех и се пази!

Смучи бонбони ЛУКЧЕТА. Сериозно... аз бях тръгнала пак да се разболявам изсмуках 2 пакета и станах като чисто нова.

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз се излекувах от отвара - лайка със сода!Ужасно е,но само се жабуриш без да преглъщаш.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    И аз бях така ... нагълтах се с сладолед посред лято и на другия ден бях с гнойна ангина

Колкото и странно да звучи , баба ми маза гърлото с мед и след седмица сливиците ми взеха че спаднаха

Мега фен Аватара на Dagichka
    о да, доста бабини рецепти действат, но ако си има стрептококи или нещо такова ще си ги влачи с години..
    за налепите - в една сламка се слага нахут, някой трябва да ти я издуха в гърлото, гадно е, ама действа. също така гаргара с вода и сода, може и на една марля сода и с пръсти да си намажеш сливицте, ама аз това посмъртно не го мога, започва да ми се гади, пък и съм чела, че не е толкова полезно. може да пробваш и с разни хомеопатични за смучене бонбонки, аз съм доволна от Ангин Хил С или нещо подобно беше, но само, ако това е причината де, по-добре първо потърси лекарско мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си