.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Пъпки

Angry Пъпки

Имам много пъпки по лицето пробвах всичко, но няма действие мажа се с крем Здраве има малко ефект .... Какво да направя за да минат и може ли да ми препоръчате някъв фон дьо тен или нещо за прикриване на пъпките

Супер фен Аватара на weheartiit
    ох и при мен е същото ;д
    ще следя темата

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    http://biotrade.bg/?p=48 на мен ми помогна

Не знам с какви пари разполагаш, но ти препоръчвам продуктите на Clinique. Брат ми имаше много лошо акне и тези продукти наистина го спасиха, наистина добро качество с голям ефект. За мен кремът Здраве е една огромна глупост. Аз нямам пъпки, но тук чета че препоръчват това Акне Аут, което е в по горния пост, така че пробвай.

Цитирай Първоначално написано от VampEnergy Виж мнението
    Имам много пъпки по лицето пробвах всичко, но няма действие мажа се с крем Здраве има малко ефект .... Какво да направя за да минат и може ли да ми препоръчате някъв фон дьо тен или нещо за прикриване на пъпките
    Ако си пробвала всякаква козметика и то без резултат, при мен помогна диета, включваща повече плодове, салати и ядки. Лекуваха ми акнето с какви ли не антибиотици, медицинска козметика и всичко, което се сети човек... Накрая реших да направя едно прочистване, колкото мога на организма и то даде резултат.

Купи си сапун "Акне аут" и се мий само с него... малко изсушава кожата, ама действа
    bad bad girl

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Здравословно хранене,вода и измиващи продукти за твоята кожа..това е решението . Вярно може ефекта да не е WOW ако са наистина много,но няма смисъл от толкова стресиращи продукти като Акне Аут например. Използвала съм го и осъзнах,че е сташно агресивен. Сутрин и вечер се измивай с почистващ гел например(а не сапун) и не прави грешката да прикриваш пъпки с фон дьо тен ! По-зле ще стане.

Въобще смяна на целия козметичен режим с възможно най-малко агресивни продукти и най-вероятно ще трябва да си промениш и хранителния режим. Колкото до отделни продукти, чистото авокадово масло ми помага страшно много с успокояването на разни кожни раздразнения, но при мен е съвсем лека ситуацията.

Всъщност какво всичко си опитала?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Посъветвайте се със този потребител! Той също е в това число и може би, знае какви мерки да предприемете срещу акнето.

и аз ползвам акне аут като ми излезе някоя пъпка и съм много доволна..препоръчвам го

Супер фен Аватара на weheartiit
    на мен пък акне аут не ми действа нещо,но то всичко си е до кожа де.
    мисля,че и преди съм питала,но има ли някой пробвал нещо ефикасно
    и срещу петната от пъпки ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За възпаление- акне аут активен лосион
    За петната- пилинг, но никога не нанасяйте продуктите за избелване през деня и не излизайте навън без SPF максимален!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Акне аут, наистина. Нищо, че ми направи пръстите на ръцете леш.. 2 седмици гъбясваха от нищото и бяха супер изсушени.. щяха да се разпаднат.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    някой пробвал нещо ефикасно
    Диамантено микродермабразио, ако имаш възможност.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    на мен пък акне аут не ми действа нещо,но то всичко си е до кожа де.
    мисля,че и преди съм питала,но има ли някой пробвал нещо ефикасно
    Пробвай някоя корейска избелваща серия или серум с витамин C.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    За проблемна кожа препоръчвам тези 2 фон дю тена.Разликата в цената е значителна,зависи каква сума си готова да отделиш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си