.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на hey.mistery

Подарък за абитуриент!

Здравейте! Тъй като скоро наближават баловете, а приятелят ми тази година завършва, се чудех какво да му взема. Не носи гривни или ланчета, а парфюм вече съм му взимала, избягвам да са пари, защото смятам, че е някакси кофти приятелката да ти подари пари.
    Някакви предложения за подарък?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B1%D0%B0%D0%BB
    Темата беше точно на втората страница в раздел "Любов". Толкова ли е трудно да използваш търсачката/разгледаш темите? Също така ние не знаем нищо за приятеля ти => няма как да ти дадем "страхотна" идея за подарък. Слушай го, опознай го и ще знаеш какво да му взимаш за напред. Не всичко е натискане и секс.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Според мен по-добре пари, за да си купи каквото иска или от каквото има нужда, но не знам де... ;d

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B1%D0%B0%D0%BB
    Темата беше точно на втората страница в раздел "Любов". Толкова ли е трудно да използваш търсачката/разгледаш темите? Също така ние не знаем нищо за приятеля ти => няма как да ти дадем "страхотна" идея за подарък. Слушай го, опознай го и ще знаеш какво да му взимаш за напред. Не всичко е натискане и секс.
    Публикувах я, защото изключих няколко неща заподарък. Познавам го, слушам го, просто неща, които мога да му купя по други поводи, но не ги смятам за подходящи за абитуриентски бал. Погледнала съм и другите теми, но не намерих нищо полезно. Не разбирам смисъла да упреквате хората, създдена е тема -отговаряйтеч ако имате с какво, а не се заяждайте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си