- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как правилно да тренирам за корем
Евентуални проблеми може да почнеш да имаш,то не са проблеми точно де ,но може да се каже,че са такива след около 96 часа без храна (интервалът е 72-96) 3-4 дена без храна и само на вода,което не е никак много,но не е и малко. Чел съм просто в този случай за хора как направо усещат как се покачва много здраво растежния хормон и даже не могат да спят.
Е този хормон запазва мускулната ти маса,която е нужна на тялото и то зависи кога ще ти случи това от много неща. В нормални обстоятелства такъв е интервалът горе-долу.
Добре съм, благодаря
Как съществувам ли? Сега ще те открехна относно еволюцията на човеците -> хомо еректус като се събуди сутрин определено не си отваря хладилника и не започва да яде. Ловуват, след което ядат, заспиват и на другия ден пак. При тигрите, примерно, е същото - когато си намери плачка яде я наведнъж и след това с дни не се храни.
Седми клас нали си завършил? Значи знаеш колко етапа има след хомо еректус.
Само не ми обяснявай как тигърът извършва повече мисловна дейност от мен.
Да, ей сега гугълнах - знам колко етапа има след хомо еректус и именно това е факт за еволюцията, че са се справили и без да ядат като станат.
Препоръчвам ти да не се правиш на по-глупава от тигър, а да гугълнеш и ти за intermittent fasting, за да може, ако имаш възражения да започнем един нормален спор.![]()
Кефи ме как хората спорят само защото им се струва "екстремно". Keep up the good laugh