.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    То щото с един банан и две редчета шоколад ше се засити и такава енергия ше й даде, че ше литне в облаците направо! Фактът, че не си чела, не си практикувала и не си експериментирала, сам говори, че си некомпетентна да даваш съвет на човек, който от скоро се занимава с някакъв вид спорт. А, ако си се интересувала и проявявала поне малко любопитство, ще знаеш, че човек съвсем спокойно може да тренира и на гладно. Имежду другото се пише нАпади. Като ше се тренира, да се тренира цяло тяло, не само да се акцентира на части от него!
    И един приятелски, незаядлив съвет: Започни да четеш, да се информираш от достоверни източници относно храната и тренировките, а не просто да блуждаеш из женските списания и форуми, които ви пълнят главиците с тъпотии, митове и куп други бълвочи.

Ами аз пък ще те помоля да не говориш глупости. Не можеш всеки ден да тренираш на гладно. Не и ако искаш да постигнеш добри резултати в спорта с който си се заел. Питай който и да е спортист дали гладува преди състезание. И от 8-те реда, които си написала има само един смислен ред, който би помогнал на човека. Другото си е чиста заядливост, която не мога да разбера от къде идва, но често да ти кажа не ме и интересува. Ако искаш сподели хранителния си режим. Много би ми бил интересен

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Ами аз пък ще те помоля да не говориш глупости. Не можеш всеки ден да тренираш на гладно. Не и ако искаш да постигнеш добри резултати в спорта с който си се заел. Питай който и да е спортист дали гладува преди състезание. И от 8-те реда, които си написала има само един смислен ред, който би помогнал на човека. Другото си е чиста заядливост, която не мога да разбера от къде идва, но често да ти кажа не ме и интересува. Ако искаш сподели хранителния си режим. Много би ми бил интересен
    Бих ти казал да млъкнеш, но ще е много грубо.

Не се тренира на гладно ли? Имаш ли понятие от intermittent fasting и как работи? Абе аз само като прочетох за банан/шоколад преди тренировка ми стана ясно колко разбираш.. за "напъдите" не искам и да коментирам.

Защо спориш като не си достатъчно компетентна и изобщо адекватна на тая тема? Уверявам те, че тялото има енергия и без да е хранено - взима се от мазнините; наричат се запаси. Ако се интересуваш - питай, но, моля ти се, недей да се изхвърляш така с тия съвети, че не си само ти в тоя форум - хората, които не знаят ти четат мнението, което в повечето случаи е невярно.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Бих ти казал да млъкнеш, но ще е много грубо.

Не се тренира на гладно ли? Имаш ли понятие от intermittent fasting и как работи? Абе аз само като прочетох за банан/шоколад преди тренировка ми стана ясно колко разбираш.. за "напъдите" не искам и да коментирам.

Защо спориш като не си достатъчно компетентна и изобщо адекватна на тая тема? Уверявам те, че тялото има енергия и без да е хранено - взима се от мазнините; наричат се запаси. Ако се интересуваш - питай, но, моля ти се, недей да се изхвърляш така с тия съвети, че не си само ти в тоя форум - хората, които не знаят ти четат мнението, което в повечето случаи е невярно.
    +1

Браво казахте ми точно нищо, но все пак разбрах най-важното и за това ви благодаря.

Реших, че всеки ден ще правя различни неща, примерно

Понеделник: гърди + гръб + лицеви
    Вторник: бицепс + корем
    Сряда: крака + рамо
    и т.н

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Не се тренира на гладно ли? Имаш ли понятие от intermittent fasting и как работи?
    Мне. Никакво понятие си нямам даже, но знам идеално, че час и половина тренировка по бокс на гладно не мога да изкарам. Още на бягането за загрявка, понеже е тип бягай-бягай-падни за лицеви-бягай-бягай-падни за коремни-бягай-бягай-патешко ходене, както ми е ниско кръвното, направо ще припадна при тия подскачания, ако съм гладна. Трябва да съм яла стабилно час и половина преди това. Ако не е стабилно - най-често ям ядки, банан, шоколад, каквото ми се намира.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мне. Никакво понятие си нямам даже, но знам идеално, че час и половина тренировка по бокс на гладно не мога да изкарам. Още на бягането за загрявка, понеже е тип бягай-бягай-падни за лицеви-бягай-бягай-падни за коремни-бягай-бягай-патешко ходене, както ми е ниско кръвното, направо ще припадна при тия подскачания, ако съм гладна. Трябва да съм яла стабилно час и половина преди това. Ако не е стабилно - най-често ям ядки, банан, шоколад, каквото ми се намира.
    Гугълни го, ако те интересува. При такъв режим, в такъв период от време (16-20 часа) без храна в тялото пада хормона лептин, както и кръвната захар, така че е нормално някои хора да усещат прилошаване. При мен работи, ефективно е, защото изгаря най-вече мазнините в тялото (ако се използва в комбинация с калориен дефицит и тренировки); чувствам се добре и ми допада.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мне. Никакво понятие си нямам даже, но знам идеално, че час и половина тренировка по бокс на гладно не мога да изкарам..
    И аз съм така. Ако е кардио или нещо такова ок ама силови упражнения абсурд, трябва поне един плод да изям преди това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си