.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Не се тренира на гладно ли? Имаш ли понятие от intermittent fasting и как работи?
    Мне. Никакво понятие си нямам даже, но знам идеално, че час и половина тренировка по бокс на гладно не мога да изкарам. Още на бягането за загрявка, понеже е тип бягай-бягай-падни за лицеви-бягай-бягай-падни за коремни-бягай-бягай-патешко ходене, както ми е ниско кръвното, направо ще припадна при тия подскачания, ако съм гладна. Трябва да съм яла стабилно час и половина преди това. Ако не е стабилно - най-често ям ядки, банан, шоколад, каквото ми се намира.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мне. Никакво понятие си нямам даже, но знам идеално, че час и половина тренировка по бокс на гладно не мога да изкарам. Още на бягането за загрявка, понеже е тип бягай-бягай-падни за лицеви-бягай-бягай-падни за коремни-бягай-бягай-патешко ходене, както ми е ниско кръвното, направо ще припадна при тия подскачания, ако съм гладна. Трябва да съм яла стабилно час и половина преди това. Ако не е стабилно - най-често ям ядки, банан, шоколад, каквото ми се намира.
    Гугълни го, ако те интересува. При такъв режим, в такъв период от време (16-20 часа) без храна в тялото пада хормона лептин, както и кръвната захар, така че е нормално някои хора да усещат прилошаване. При мен работи, ефективно е, защото изгаря най-вече мазнините в тялото (ако се използва в комбинация с калориен дефицит и тренировки); чувствам се добре и ми допада.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мне. Никакво понятие си нямам даже, но знам идеално, че час и половина тренировка по бокс на гладно не мога да изкарам..
    И аз съм така. Ако е кардио или нещо такова ок ама силови упражнения абсурд, трябва поне един плод да изям преди това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си