.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Пия само едно кафе дневно - именно веднага след обяда, защото периодът 14-17 ми е ужасно сънлив. Независимо дали съм яла.
    Ама.. всичко зависи от зора, нали знаеш. Като имаш да четеш една камара неща, някак си намираш начина. Ама и зависи какво имаш предвид под съсредоточаване, разбира се.
    Обаче начинът със сигурност (поне за мен) не е да ям на 16-20 часа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пия само едно кафе дневно - именно веднага след обяда, защото периодът 14-17 ми е ужасно сънлив. Независимо дали съм яла.
    Ама.. всичко зависи от зора, нали знаеш. Като имаш да четеш една камара неща, някак си намираш начина. Ама и зависи какво имаш предвид под съсредоточаване, разбира се.
    Обаче начинът със сигурност (поне за мен) не е да ям на 16-20 часа.
    Евентуални проблеми може да почнеш да имаш,то не са проблеми точно де ,но може да се каже,че са такива след около 96 часа без храна (интервалът е 72-96) 3-4 дена без храна и само на вода,което не е никак много,но не е и малко. Чел съм просто в този случай за хора как направо усещат как се покачва много здраво растежния хормон и даже не могат да спят.
    Е този хормон запазва мускулната ти маса,която е нужна на тялото и то зависи кога ще ти случи това от много неща. В нормални обстоятелства такъв е интервалът горе-долу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си