.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    При нас това може да излезе от моята уста.
    Той обаче хич не се дразни, а даже напротив - заформя се дискусия, която може да трае от няколко часа, до няколко дни.
    То хубаво, ама това е евтин номер да отклониш темата.
    Аз искам да говорим по конкретната тема и да разбере, че може би наистина не е постъпил добре, а него го избива на философия. Еми, дразнещо е.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    То хубаво, ама това е евтин номер да отклониш темата.
    Аз искам да говорим по конкретната тема и да разбере, че може би наистина не е постъпил добре, а него го избива на философия. Еми, дразнещо е.
    Зависи.
    Ако наистина се използва като начин да се отклони темата, не е много приятно.
    В нашия/моя случай, по-скоро питам, защото не съм съгласна с неговите виждания за добро-лошо, красиво-грозно, правилно-неправилно и т.н. Искам да разбера защо мисли или какво го кара да мисли така, защото определено аз мисля и разбирам нещата по друг начин. Аз ако примерно направя нещо, което той определя като неправилно, а в моите очи е било абсолютно належащо и правилно, вместо да спорим за самата постъпката, по-добре да се опитаме да разберем гледната точка на другия, а това ще стане само като обсъдим какво в неговите очи е правилно и какво - неправилно.
    Аз не го приемам като да те "избие на философия", а като начин да се постигне разбирателство между двете спорещи страни.
    Като цяло, тези са ми едни от любимите неща за обсъждане.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    В нашия/моя случай, по-скоро питам, защото не съм съгласна с неговите виждания за добро-лошо, красиво-грозно, правилно-неправилно и т.н. Искам да разбера защо мисли или какво го кара да мисли така, защото определено аз мисля и разбирам нещата по друг начин
    Абсолютно същото е и в нашия случай. Постоянно му задавам въпроси за нещата, които изброи. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си