Здравейте,имам проблем с най-добрата си приятелка,снощи осъзнах ,че тя е най-прекрасното и невероятно момиче ,което познавам и ми слуша глупостите с момичетата ми ,от 3 години насам,никога не ме е отрязала,винаги е била до мен,буквално винаги.А аз я търся само когато имам изгода,когато съм самотен ,когато ми е далеч да се прибера до нас и да остана след дискотека в тях и т.н.Знам,че има чувства към мен,но аз направих милион поразии ,преди 6 месеца някъде ако не и повече ,бях пил и отидох в тях ,защото не исках да се прибирам сам,беше ми криво и й наговорих куп глупости,че съм влюбен в нея,целувах я ,прегръщах я ,заспах до нея ,тя каза че се чувства по същият начин,сутринта като станах ми беше малко кофти,но реших да опитам излизахме няколко дни малко по различно,но един от тези дни се запознах с нейна приятелка ,която беше невероятно красива и аз си казах,че ще е моя,но знаех ,че е тъпо спрямо Магито ,но имахме уговорка след 2 дни да заминем на почивка двамата и аз я отмених ,започнах да я избягвам и й казах,че съжалявам ,но няма да се получат нещата между нас,не е заради нея ,а заради мен ,объркал съм се.Тя го прие доста остро и ме помоли да се отдръпна от нея за известно време,защото не се чувства добре покрай мен.Аз като най-големия глупак на света не си го сложих въобще навътре ,започнах да излизам с нейната приятелка тайно ,после тя разбра,но нищо не каза ,та с нейната приятелка бях около 3 -4 месеца и то бяха едни големи драми,те се скара двете ,но не само заради мен и страшни глупости станаха и аз след това ОП като мазния тъпак пак дотичах при Магито да сме приятели и всичко.Аз и преди това не бях прекъснал връзка с нея,то и това беше една от причините да се разделя с нейната приятелка ,защото тя си мислеше ,че Магито искала да ни раздели ,а нямаше нищо такова,в последствие се оказа ,че мойта мацка ми е изневерявала ,но това е друга тема и е минало и не ми пука.Та Магито е момичето ,на което мога да се обадя в 3 сутринта когато нещо ми е гадно,тя е първият човек на когото се обаждам когато ми се случи нещо наистина хубаво или лошо,тя е момичето,което ме изслушва ,което е до мен ,както и аз до нея,държа страшно много на нея,дори я ревнувам побърквам се когато я видя с друг.Но знам,че тя заслужава някой далеч ,далеч по-добър от мен,но ми е кофти защото знам ,че е влюбена в мен и не знам какво да направя,ако опитам да съм с нея,след месец два три ,ще почна пак с другите момичета,та аз в момента си имам приятелка май ,дори не съм сигурен вече кога може да разбереш,че имаш връзка с някой,тотално съм объркан и не знам как да постъпя спрямо най-добрата си приятелка.Ако на някой му се е случвало същото или има мнение и съвет по въпроса ,ще съм му много благодарен. Благодаря.