.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Question Препоръчайте ми смартфон

Здравейте!Можете ли да ми препоръчате хубав смартфон.Бих дала до 800-900лв.Само да НЕ е SAMSUNG

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    За какво ще го ползваш?

Амиии за всичко ;дд Бях с айфон 3 и сега искам да го сменя.Фенка съм на айпъл като цяло,но май ме отказаха от айфон 5 и сега много се колебая на какво да се спра

Супер фен Аватара на JDeel
    Аз бих те отказал и от Windows Phone, ако въобще го имаш като опция

о,за него дори и не съм си помисляла ;дд

Супер фен Аватара на weheartiit
    htc desire 500 ,htc one ?

чудя се за Sony Xperia Z1 compact.Kakvo mislite?

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Взимай з1 компакт, много силно ти го препоръчвам. Най-добрия смартфон за тези пари, ако те устройва 4.3 инча (малко по-голям от айфон 5). Много е бърз, даже идва с otg кабел, което за мен е голям плюс. Мога да се обяснявам до зори, няма да съжаляваш, уверявам те.

kakvo e otg kabel?

Да, наистина за тези пари Sony Xperia Z1 Compact е най-добрият избор.
    Ето това е OTG кабел:

Чрез OTG кабел можеш да свържеш мишка, клавиатура и дори флашка към телефона.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 04-28-2014 на 17:51

z1 compact имаш предвид. Този смартфон има 720p дисплей, който е напълно достатъчен за 4.3 инча, обаче е обурудван с възможно най-добрия хардуер, така че можеш да очакваш безупречна скорост. Лично за мен отг кабелът е много голям плюс, защото водя многоооооо дълги чатове и си е друго с истинска клавиатура. Свързвам си джойстик, за да играя игри и т.н.

Наистина изглежда много добре телефона и за сега се колебая между него и айфон 5 или айфон 4s..

ако си взимаш айфон,то това трябва да е 5s нищо друго или си губиш парите

айфон 5s e много скъп в бг, не ти влиза в бюджета

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    айфон :/
    мех
    хтц ве

Ми една приятелка си взе 5с и 3 пъти го сменя..за няколко месеца..То кво ли не му се повреди,а парите са много.Предпочитам 4с поне да не ме е яд после за парите..

Всеки е пристрастен към някоя марка,тук вече зависи операционната система.Аз съм свикнала на иОС и убий ме с Андроид не мога да се оправя..като индианец съм ;д;д

При първото ползване на всяка ОС се чувстваш като индианец, нормално е. За 1 месец се свиква. Ако ти се дават толкова пари за един iphone 4s, кво да направя . Не можеш само от един форум като този да черпиш десетина мнения и да се водиш по тях. Като си набелязала някакъв телефон или пък ние сме ти предложили, чети отзиви и от други форуми, гледай видеота в YouTube, повярвай, много можеш да научиш от там.я Ако ще правиш инвестиция за 800-900 лв., не се взима лесно решение, трябва внимателно да си обмислила точно какво ще си купиш и какви са му предимствата.

anonymous708973
    Guest
    Човек, тя не знае за какво ще го ползва, ама ще дава луди пари за телефон.

Нищо лично, ама отговор "за всичкоо :д" някак не ми е сериозен.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Човек, тя не знае за какво ще го ползва, ама ще дава луди пари за телефон.

Нищо лично, ама отговор "за всичкоо :д" някак не ми е сериозен.
    Има предвид за всички обикновенни неща, който прави един тийнейджър, като например камера, музика, интернет, фейсбук, ютуб и т.н. Права си до някоя степен, защото за такива неща не бива да се дават 1000 лева.
    П.П. Забравих да спомена и за гъзария, защо мислиш, че айфона е вариянт :d :d .
    Последно редактирано от Mozzela : 05-01-2014 на 12:29

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Има предвид за всички обикновенни неща, който прави един тийнейджър, като например камера, музика, интернет, фейсбук, ютуб и т.н. Права си до някоя степен, защото за такива неща не бива да се дават 1000 лева.
    П.П. Забравих да спомена и за гъзария, защо мислиш, че айфона е вариянт :d :d .
    Именно. Тия неща и с телефон за 200 лв се правят. Ако ще се харчат 800 лв то не е лош вариант да се харчат през половин-една година за все по-нов телефон. Предимството - все ще имаш нов телефон, макар и да не е надценен. Който и телефон сега да струва 800 лв, до година ще струва наполовина и ще се води остаряла барака. До 2 години никой няма да си спомня за него.
    Откъм функционалност... какви бяха телефоните само преди 3-4 години, имаше ли тогава тъчскрийнове за по-малко от 200 лв?

Имах една приятелка дето все обичаше да се гъзарее с някакви скъпи телефончета. Имаше един LG дето дори нямаше дисплей, а когато беше нов струваше майка си и баща си! Имаше някакъв Vertu за не знам си колко хиляди... това ако сега се връчи на някой тийн ще го захвърли като непотребна играчка. Тъй че само щото нещо е надценено не означава че ще остане завинаги така

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Вертутата са глупашка история, за андроидка мисля, че е хубаво да имаш поне 1гб рам и процесора да е задължително над гигахертз, но няма нов модел, предлагащ вече продукт, с такива параметри като нов, борещ конкуренцията.

Взимаш си един среден-класов хтц, 501 мисля беше с 8мпкс и 1.2 камера, 1.2гхц и ще ти върши работа за сайтчета, игрички а-у.
    Плюс тва, хтц-то си ги тача, а и предполагам цената му вече е паднала дори под 500лв.

А и добавям, сенса е много удобен, квото и да казват и да го плюят... Клавиатурата била зле, мноо скучно мноо черно... Всичко писва, но тва поне е създадено добре. А ако барнеш ъпдейт до киткат, новия сенс ти предлага дори да си изключиш блинкфийда, ако и ти си от стабилно-хейтващите го. :/
    Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 05-02-2014 на 07:19

Хайде бе за гъзария било...Това е най-малкото,което ме интересува...Ако беше гъзарията нямаше на айфон 4с да се спра а щях да се целя към 5с примерно...
    От както сестра ми ми даде своята 3ка преди 2 години аз се родих с този телефон,операционната система ми допада,менюто също.Писах в този форум,защото чух,че петиците не били добре направени и доста хора се оплакват от тях и се замислих за нещо друго,но сега просто мога да дам 300 лв за една 4с и да си реша всички проблеми ;дд
    Благодаря за мненията все пак

300 лева ще го намериш само изпочупен втора употреба. Пък и някак да вярваш на и без това технически неграмотните момичета, който си купуват айфони и те не знаят защо.. Ако ще си взимаш айфон (парите не трябва да са фактор в този случай), си вземи най-новия, защото 4с след година ще е пълен боклук, както 4 сега, поне да караш 2 години с "приличен" телефон.
    п.п. Айфоните нямат меню.

Ами не,ще ми го пратят от Англия,нов и от доверен човек..Няма да се доверя току така на някакви сайтове като продавалник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си