.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Флирт/връзка

Как бихте постъпили вие в следната ситуация...Не познавате дадено момче, но много силно ви заинтригува(любов от пръв поглед,химия..) Флирта е единствено и само на етап усмивки,търсене с поглед,нищо повече.Той също дава някои сигнали,че не сте му безразлична, но на този етап нищо конкретно.Вие се поинтересувате от конкретния човек и установявате, че има дълга връзка (около 5 годишна) . Бихте ли подминали това с лека ръка, защото аз съм на мнение, че е грозно да ''крадеш нечий приятел'' , но от др страна ако това момче си има окей връзка защо се интересува от вас,вашето присъствие ,търси ви с очи и т.нКато цяло се опитах да изясня ситуацията ,тук роля играят много фактори,като това ,че аз най-вероятно не бих и не мога да поакжа на някой ,че ми харесва ,още повече както в случая има такава връзка.Но от друга гледна точка връзката му може да е изчерпана, не толкова задълбочена ,иначе защо ще се интересува от мен..Някой може ли да коментира, без значение какво точно ,всеки пост би бил интересен.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според мен, ако си във връзка, която се е изчерпала, трябва да я прекратиш, когато започнеш да не си щастлив в нея, а не да си намериш първо сигурен резервен вариант и тогава... може би да я прекратиш. Така че, дори и да му е такава връзката, според мен не прави най-правилното нещо, ако въобще е така. Може и просто ти да се филмираш излишно.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Не се занимавай.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ама защо това,че те е погледнал и ти се е усмихнал според теб значи,че те желае неистово?Сигналите винаги могат да се тълкуват различно и това,че ти усещаш някаква химия нищо не означава.Просто стой настрана,защото даже и да проявяваше някакъв интерес(изразен поне с думи),по-добре да не се занимаваш с него,за да нямаш проблеми в последвствие.

Не съм казала, че момчето изпитва неистово желание да бъде с мен ,та дори не се познаваме.Възможно е да се филмирам, нормално е...но пък и не мисля, че постоянно да гледаш по ''другия начин'' човек от срещуположния пол е просто чиста доза късмет за деня или внушение, има някакъв потенциал...оф, не знам.Главно исках да акцентирам върху това, че той има приятелка и то от 5 години, което доста ме огранничава дори да се сприятелим в социална мрежа, защото не искам да стане по-лошо...Моля ви , все някой трябва да е попадал в подобна ситуация, каква поука извлякохте

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Че аз като вървя се сещам за нещо и понякога си се смея, това означава ли, че ако го правя пред някоя стара чанта я желая?
    n00bs

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Че аз като вървя се сещам за нещо и понякога си се смея, това означава ли, че ако го правя пред някоя стара чанта я желая?
    не, ама означава, че може би си сбъркал дозата на хапчетата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    не, ама означава, че може би си сбъркал дозата на хапчетата...
    какво лошо има човек да се смее
    n00bs

Мега фен Аватара на 102
    ладъди вече няа зъби и избягва да са смей

Е как разбра колко начина на гледане има, като не го познаваш ? Пък и видиш ли теб те гледа по "другия начин". Май малко си въобразяваш. Не се занимавай

Давай му сигнали и чакай той да поеме инициативата, за да не ти е гузно после че ти си ги разделила (ако връзката им е изчерпана, ти просто ще си катализатора за раздялата, а не причината).

Мега фен Аватара на RapExotic
    А от къде знаеш, че флиртува? Може просто да се усмихва на едно симпатично момиче, което стои пред него. Може да го прави с всяка. Докато не влезеш в словесен контакт с него няма как да разбереш какви са му намеренията. И също така ако ако връзката му изчерпана той сам трябва да направи нещо по въпроса.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    какво лошо има човек да се смее
    И на мен ми се е случвало като си вървя по улиците да ми стане смешно, ама гледам да се въздържа, че хората нещо друго ще си помислят. Иначе е хубаво човек да се смее.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ладъди вече няа зъби и избягва да са смей
    не е вярно
    аз имам прекрасна усмивка

Мега фен Аватара на 102
    баба ми казваше същото

Град
    Варна
    и баба ти е била млада

Мега фен Аватара на 102
    пиче беше
    като тебе

Да, грозно е да крадеш нечие гадже, така че престани да се бъркаш. Дори да имат проблем във връзката си, това не означава, че имаш право да се месиш и да усложняваш нещата между тях. Още повече, че са заедно от 5 години.

Намери си необвързан.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    влияе факторът, че пишката му ти се усмихва, не той
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    И на мен ми се е случвало като си вървя по улиците да ми стане смешно, ама гледам да се въздържа, че хората нещо друго ще си помислят. Иначе е хубаво човек да се смее.
    Да, страшно много ми пука, какво ще си помислят някакви рандоми, които никога повече няма да видя.
    n00bs

2 неща са изводи от цялата история:
    1. Момчето очевидно заглежда други момичета, въпреки че има приятелка. И какво означаватова моляя? Ами че не може да очакваш да ти е 100% верен ако тръгнете.
    2.Щом те харесва и не подхожда към теб, нито къса с приятелката си, значи е страхливец до известна степен, тъй че прави си изводи за характера му.
    Общо взето ако си мислиш, че не е за изпускане - давай смело. Ако ли не, забрави ги тия филми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си