- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирт/връзка
Как бихте постъпили вие в следната ситуация...Не познавате дадено момче, но много силно ви заинтригува(любов от пръв поглед,химия..) Флирта е единствено и само на етап усмивки,търсене с поглед,нищо повече.Той също дава някои сигнали,че не сте му безразлична, но на този етап нищо конкретно.Вие се поинтересувате от конкретния човек и установявате, че има дълга връзка (около 5 годишна) . Бихте ли подминали това с лека ръка, защото аз съм на мнение, че е грозно да ''крадеш нечий приятел'' , но от др страна ако това момче си има окей връзка защо се интересува от вас,вашето присъствие ,търси ви с очи и т.нКато цяло се опитах да изясня ситуацията ,тук роля играят много фактори,като това ,че аз най-вероятно не бих и не мога да поакжа на някой ,че ми харесва ,още повече както в случая има такава връзка.Но от друга гледна точка връзката му може да е изчерпана, не толкова задълбочена ,иначе защо ще се интересува от мен..Някой може ли да коментира, без значение какво точно ,всеки пост би бил интересен.
Според мен, ако си във връзка, която се е изчерпала, трябва да я прекратиш, когато започнеш да не си щастлив в нея, а не да си намериш първо сигурен резервен вариант и тогава... може би да я прекратиш. Така че, дори и да му е такава връзката, според мен не прави най-правилното нещо, ако въобще е така. Може и просто ти да се филмираш излишно.
Ама защо това,че те е погледнал и ти се е усмихнал според теб значи,че те желае неистово?Сигналите винаги могат да се тълкуват различно и това,че ти усещаш някаква химия нищо не означава.Просто стой настрана,защото даже и да проявяваше някакъв интерес(изразен поне с думи),по-добре да не се занимаваш с него,за да нямаш проблеми в последвствие.
Не съм казала, че момчето изпитва неистово желание да бъде с мен ,та дори не се познаваме.Възможно е да се филмирам, нормално е...но пък и не мисля, че постоянно да гледаш по ''другия начин'' човек от срещуположния пол е просто чиста доза късмет за деня или внушение, има някакъв потенциал...оф, не знам.Главно исках да акцентирам върху това, че той има приятелка и то от 5 години, което доста ме огранничава дори да се сприятелим в социална мрежа, защото не искам да стане по-лошо...Моля ви , все някой трябва да е попадал в подобна ситуация, каква поука извлякохте
Че аз като вървя се сещам за нещо и понякога си се смея, това означава ли, че ако го правя пред някоя стара чанта я желая?
n00bs
Е как разбра колко начина на гледане има, като не го познаваш ?Пък и видиш ли теб те гледа по "другия начин". Май малко си въобразяваш. Не се занимавай
Давай му сигнали и чакай той да поеме инициативата, за да не ти е гузно после че ти си ги разделила (ако връзката им е изчерпана, ти просто ще си катализатора за раздялата, а не причината).
А от къде знаеш, че флиртува? Може просто да се усмихва на едно симпатично момиче, което стои пред него. Може да го прави с всяка. Докато не влезеш в словесен контакт с него няма как да разбереш какви са му намеренията. И също така ако ако връзката му изчерпана той сам трябва да направи нещо по въпроса.
и баба ти е била млада
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, грозно е да крадеш нечие гадже, така че престани да се бъркаш. Дори да имат проблем във връзката си, това не означава, че имаш право да се месиш и да усложняваш нещата между тях. Още повече, че са заедно от 5 години.
Намери си необвързан.
влияе факторът, че пишката му ти се усмихва, не той
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
2 неща са изводи от цялата история:
1. Момчето очевидно заглежда други момичета, въпреки че има приятелка. И какво означаватова моляя? Ами че не може да очакваш да ти е 100% верен ако тръгнете.
2.Щом те харесва и не подхожда към теб, нито къса с приятелката си, значи е страхливец до известна степен, тъй че прави си изводи за характера му.
Общо взето ако си мислиш, че не е за изпускане - давай смело. Ако ли не, забрави ги тия филми!![]()