- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Cake mania
Като по-малко Тори много я играех тая игричка обаче след тройката пораснах и я забравих. Днес реших да си дръпна Lights, Camera, Action и Maxi да видя за кво става въпрос. Деба, преебали са ми игричката! Помня първата и втората откъде ли не съм ги теглила, за да поцъкам малко, щото с време все ги намирах. :д Такъв интерес и кеф... Ах! :3 А тези последните са тотален шит. За чеп за зеле не стават, баси. LCA е МНОГО ебана - кви са тия магазини и глупости?! И как ей така клиентите си сменят желанията без да усетя?! Некъф отврат. Максито пък е една картинка... На нищо не прилича. Пфу, отврат. Delete ги чака май и ще си намеря 1, 2 и 3 в торентите. Разочарована съм.
Ох, къде се върнах с тая игра... Далечните 2003-4, които за вас не са кой знае колко, ма за мен десетина години са бая. :д
Бтв имаше една игричка дето една баба ходи и събира котенца. Ногу сладка такава. АКо някой се сеща за име, да казва. Няма да го върна.
тва е играта
на всички игри
лето господне 1996 (може би '97) я играя за пръв път :Д
Ааа, много яка беше. :3 Оле, върнахте ме 10 години назад.
http://www.gamermage.com/userimages/...1171450400.jpg - И sim taxi цъках по едно време, като повечето време се гаврех с хората.
+GTA(играта на детството ми), но като разбрах, че има някакви кодове за спечелване на пари и прочие, нещо в мен умря и играта загуби смисъла си.![]()
Последно редактирано от Momicheto:) : 04-29-2014 на 16:06
Волфенщайн FTW! 2002-rа, когато Правецът най - сетне сдаде багажа само това цъках.... и Свен.
И аз много цъках Sven И Mario.
I`m trying to make your dreams come true...
Когато имам време, цъкам само 8 ball poolи още 1/3/5/7 от (App Store)
![]()
Т'ва е истината.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Някой играе ли 8 ball pool?
Чакам "имена" и с кеф ще играем![]()