- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Порязан пръст
Здравейте,преди около месец може би два не помня точно кога беше ще ви излъжа - Февруари,Март както и да е тогава си порязах пръста много кофти на една чаша още като го порязах ми изтръпна горната част където е порязан не усещах толкова болка колкото нещо като схващане(изтръпване) кървеше обилно минаха поне 15-20 минути докато спре кръвта превързах го имаше стъкло до колкото помня махнах го но не почистих кръвта защото трябваше да го търкам беше засъхнала а не мислех,че е добра идея да човъркам прясна рана не можех да го свивам от болка та легнах да спа на сутринта беше горе-долу в същото положение отидох до аптеката купих сулфатизол(не съм сигурен дали се казва така прахче е),риванол и марли поръсих от сулфатизола промих го с риванол и го превързах,на другият ден беше малко по добре но все още го имаше това изтръпване и безчувственост точно от страната на порязването от другата страна(другият край на връхчето) си беше нормален но все още не можех да го свивам та нека не изпадам чак в такива подробности по дни а да ви кажа какво е състоянието му в момента след като са минали 2-3 месеца - Все още не го чувствам от едната страна където е порязан сигурно е засегнат някой нерв но просто не мога така,дразни ме мога да го свивам напълно въпросът ми е към тези които са се порязвали така дали отминава тази безчувственост защото аз съм едва на 15 години и може да имам проблеми с него в бъдеще.
Благодаря на всеки който си направи труда да пише и да помогне с каквото може.![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал