- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли чувства ?
Здравейтее! Аз съм момиче на 17 и преди три месеца се запознах с едно момче от моето училище, което е 1 год. по-голямо. То е много срамежливо и изобщо не влизаше във фейсбук, но след като му писах за пръв път взе да влиза редовно. Така си пишехме всеки ден, цели часове и се опознахме доста добре, всичко си казвахме..имах чувството, че го познавам от години. И така се влюбих...стигна се дотам, че му признах за чувствата си, но в нета и той също ми каза, че изпитва същото. Започнахме да излизаме, като аз му казах първа да излезем. Навън си говорихме много по 3-4 часа не усещахме как минаваха, но само общи неща - без теми за чувства и т.н. Дойде момент, в който всеки път, когато му казвах да излизам, той казваше че е изморен и др. оправдания..така не излизахме 1 месец. Аз не издържах и му казах, че ако не иска нищо да ми каже, а той ми каза, че ще излезем, когато кажа. Искам да уточня, че през цялото време във фейсбук се държахме като гаджета, а и той каза, че съм му повече от приятелка и иска връзка. НО работата беше там, че не правеше нищо. Както казах е срамежлив, аз също, но се реших да направя крачката. Когато излязохме веднъж го хванах за ръка и така вървяхме, стискаше силно ръката ми и бях най-щастливата. До нас го прегърнах, а той не отвърна, когато го попитах защо ми каза, че трудно изразява чувствата си.
След тази моя крачка усетих, че взе да се държи по-различно - не влизаше толкова често във фейсбук или ако влезеше за много малко. Усещах го и го питах директно какво иска и да се разбере най-после със себе си, за да не ме държи в неведение. Той видя съобщението и след ден като влезе каза, че най-добре да сме само приятели....не знам как да опиша как се почувствах. До преди дни ми казваше, че има чувства и иска връзка, а сега приятели..Когато го срещнах и попитах защо мълчеше. Не отговаря на смс-ите ми и ме отбягва. Какво да си мисля. Аз искам да се боря за него, но ако той се е отказал от мен? Има ли чувства и защо бяга (досега не е има връзка)? Да не би да съм го убидила..от две седмици сме така и не знам какво да си мисля...много съм объркана..![]()
Бори се за някой, за който има смисъл. В случая е повече от ясно, че той не иска същото, което и ти.
Аха, значи срамежливите не влизат много във фейсбука .. Не разбирам защо сте се запознавали в интернет, когато учите в едно и също училище? И защо си му признавала чувствата си в чата? Ако му беше казала всичко това на живо щеше да видиш реакциите му и вероятно разговорът щеше да тръгне в съвсем различна посока. Но както и да е. Явно той е харесал повече образът, който си си изградила в чата, от колкото самата теб. Не си губи времето повече с него. Вместо това си вземи поука от грешката си и не я допускай в бъдеще.
Не че срамежливите не влизат във фейсбук, а той просто не влизаше..На живо не се запознахме, защото и аз не съм от много смелите ;д Възможно е да е така, както казваш..в момента не знам какво да си мисля.
Просто не го кефиш, не се занимавай. Може да си е харесал някоя друга у фейсбук-а.
I`m trying to make your dreams come true...
Сигурно, но не си обяснявам защо точно няколко дни преди да ми каже, че иска да сме само приятели, ми каза, че има чувства към мен, постоянно мисли за мен и иска връзка. Възможно ли е да е от страх защото не е имал приятелка, а и е притеснителен?
Всичко си има обяснение, може да е "емо", да крие свръх естествена тайна, или пък да е зависим от родителите си ...
Описа го така, все едно е от книга извадено (и за пример давам "Паднали ангели"), а може просто да не знае какво иска със сигурност : )