.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

mishlence34
    Guest

Unhappy КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ СИ ИМА ДРУГА?

Имам едно съмнение.На 20 съм а той е на 23...излизаме и ни е готино интересува се от мен как съм как съм прекарала деня...прегръщаме се и се цулуваме но до там...имам едно съмнение тъй като от скоро излизаме има няма 2 месеца и не сме заедно официално.Разпитах за него и някои казват че си има друга приятелка на неговата възраст ,стана ми гадно защото той е мил и ми харесва и то доста.Попитах го 2 пъти но отрече и каза ,че си няма друга....има ли някакъв начин да разбера има или няма друга моля да ми кажете ако знаете такъв начин...

Какво значи не сте заедно официално? Заедно ли сте или не? 2 месеца не е малко време за да разбереш дали си с даден човек. Най-добрия начин е да поговориш с него, но ти казваш че вече си го питала и той е казал не. Почакай и виж как ще се развият нещата. Можеш да се поровиш и да попиташ хора които го познават, просто ей така. Но не прекалявай за да не му паднеш в очите от 2-я месец. Кажи му за слуха който си чула, за друго момиче и му кажи че не ти е станало приятно. Все пак не сте малки, ако иска друга да не лъже теб и да не те разиграва. Но дай време, сигурно още се опознавате, може да има нещо неприключено от преди, което се опитва да приключи, но по-добре да го знаеш. Поговорете отново и както трябва

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом не сте заедно "официално" не можеш да му държиш сметка дали излиза с други или не. Като прережете лентичката тогава попитай пак.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Щом не сте заедно "официално" не можеш да му държиш сметка дали излиза с други или не.
    !!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Щом не сте заедно "официално" не можеш да му държиш сметка дали излиза с други или не. Като прережете лентичката тогава попитай пак.
    Е аз до колкото разбрах, тя май не му държи сметка ами просто го е попитала ... о.0
    Иначе щом има симпатии и от двете страни, значи просто наистина седнете и поговорете, ако не момчета колкото искаш (аз съм на 22 )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си