- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 5 отсъствия и без семейни?
Здравейне, преди 2 дена направих 5 отсъствия и искам да попитам дали спират семейните до края на годината или за 1 месец. Благодаря предварително![]()
Какви семейни?!?! Имаш предвид детски? Доколкото знам, с пет отсъствия ти правят някаква жалка забележка.
Спират ги до края на учебната година. Защо не помислиш за извинителна бележка?
Отсъствията са ми от закъснения сутринта за първия час или когато се забавя през малкото междучасие мога ли да ги извиня с такава извинителна бележка когато за закъснения(под 15 мин)
Ами има си стратегии за отсъстванеКато закъснееш с до 5 мин. молиш госпожата да ти го извини, ако закъснееш с повече просто не влизаш в часа, пишеш си бележка за целия ден и ти го извиняват.
(Да не кажа, че едно време сами си извинявахме отсъствията в междучасието, ама това не го прави, ако не знаеш как)
Последно редактирано от RapExotic : 04-30-2014 на 15:05
За 5 отсъствия, сериозно ?!? ... не мисля че и трябва изобщо да ти правят забележка о.О
Е как да не трябва да му/и правят забележка?![]()
Ако направиш пет неизвинени отсъствия в рамките на един месец, ти спират детските (не знам за колко време). Вземи си бележка и си ги извини..
Последно редактирано от Getyourfreakon : 04-30-2014 на 15:39
Аз знам, че при 10 ги спират.
При 5 най-много мъмрене от класния да получиш.
О.о божее, това не го знаех аз имам към 15тина някъде ,а в моя клас имаме със по около 25 до 100 неизвинени о.О '–' awkward ..>.<
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Това е лошото....... Закъснения не могат да се извиняват