http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/son...etal-black.jpg
Много е хубав и има :
Wifi
5megapixels
предна камера(само някои модели)
250MB вградена памет
място за SD карта
и много други
просто не ме кефи достатъчно, много ми идват тия квадратчета
тва е и причината досега да не съм си сложил Windows 8
Десктопите са 2, нз кво ти пречи, ако си ползваш само другия.
Колко си ограничени смешен. По-добре си затвори устата и не ми казвай какво да правя. Всеки има право на мнение. И да алкател е БОКЛУК, това че ти имаш такъв телефон не означава нищо. Алкател дори не влизат в топ 10 най-добри смртфони за 2013, така че ти се ограмотявай. Имаш късмет, че нецензурираните думи са забранени
И не си отваряй устата повече, защото става течение
![]()
Хаха все пак познах. Нямам алкател, а сони. Алкател са едни от водещите смартфони в бюджетната категория, колкото и да не ти се иска. Ако се информираш от статии от такива форуми и пишеш топ десет марки смртфони няма да научиш нищо. Не искам такива хора, без познания, да залъгват хората за какво да си дават парите, затова те успорих. Пък и я помисли кой е по-ограничен като хвърля заплахи и не може да комуникира нормално без селски изцепки и обиди!
AcH, чувал ли си за Xiaomi?
Какво ти е мнението за него?
и аз не бих рискувал да те слушам
бтв, почнах да събирам парички за 1+1
http://oneplus.net/how-to-buy
Извън България в 15-на страни ще може да се достави. Тъй че, ако го искаш, трябва приятели или познати да го поръчат и после да ти го изпратят по пощата. Това е единственият начин, ако искаш да го купиш на цената от официалния сайт.
В китайските онлайн магазини цената на 64 gb върви над 380 долара.
По непотвърдена информация разбрах, че до края на август би трябвало да може да се поръчва от бг без покана.
Също така разбрах, че OPPO, които правят смартфони, финансират 1+1.
Общо взето това им е начинът да влязат в европейския бизнес.
Телефончето е отлично засега, няма грешка. Добре е, че ще минат поне 2 месеца, за да разберем дали има дефекти и дали наистина си струва.