.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Телефон

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Момиче си, нали. Не си изразявай мнението към неща, към които нямаш отношение и елементарна грамотност. Се едно аз да почна да ти обяснявам кой грим е по-хубав, без да знам защо. Пише, че си мъжки пол, но с тези мнения във форума и описанието..
    Колко си ограничен и смешен. По-добре си затвори устата и не ми казвай какво да правя. Всеки има право на мнение. И да алкател е БОКЛУК, това че ти имаш такъв телефон не означава нищо. Алкател дори не влизат в топ 10 най-добри смртфони за 2013, така че ти се ограмотявай. Имаш късмет, че нецензурираните думи са забранени И не си отваряй устата повече, защото става течение

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от AcH Виж мнението
    Колко си ограничен и смешен. По-добре си затвори устата и не ми казвай какво да правя. Всеки има право на мнение. И да алкател е БОКЛУК, това че ти имаш такъв телефон не означава нищо. Алкател дори не влизат в топ 10 най-добри смртфони за 2013, така че ти се ограмотявай. Имаш късмет, че нецензурираните думи са забранени И не си отваряй устата повече, защото става течение
    Хаха все пак познах. Нямам алкател, а сони. Алкател са едни от водещите смартфони в бюджетната категория, колкото и да не ти се иска. Ако се информираш от статии от такива форуми и пишеш топ десет марки смртфони няма да научиш нищо. Не искам такива хора, без познания, да залъгват хората за какво да си дават парите, затова те успорих. Пък и я помисли кой е по-ограничен като хвърля заплахи и не може да комуникира нормално без селски изцепки и обиди!

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Хаха все пак познах. Нямам алкател, а сони. Алкател са едни от водещите смартфони в бюджетната категория, колкото и да не ти се иска. Ако се информираш от статии от такива форуми и пишеш топ десет марки смртфони няма да научиш нищо. Не искам такива хора, без познания, да залъгват хората за какво да си дават парите, затова те успорих. Пък и я помисли кой е по-ограничен като хвърля заплахи и не може да комуникира нормално без селски изцепки и обиди!
    Хахахха. Все пак не позна С нищо не съм залъгал хората. Samsung Galaxy trend lite е един много хубав телефон за 200 лв. Докато твоите измислени алкатели са пълен боклук и това така ще си остане, но не си струва да споря с теб, защото не разбираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си