.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Приятели?

Приятели?

Здравейте,имам проблем с най-добрата си приятелка,снощи осъзнах ,че тя е най-прекрасното и невероятно момиче ,което познавам и ми слуша глупостите с момичетата ми ,от 3 години насам,никога не ме е отрязала,винаги е била до мен,буквално винаги.А аз я търся само когато имам изгода,когато съм самотен ,когато ми е далеч да се прибера до нас и да остана след дискотека в тях и т.н.Знам,че има чувства към мен,но аз направих милион поразии ,преди 6 месеца някъде ако не и повече ,бях пил и отидох в тях ,защото не исках да се прибирам сам,беше ми криво и й наговорих куп глупости,че съм влюбен в нея,целувах я ,прегръщах я ,заспах до нея ,тя каза че се чувства по същият начин,сутринта като станах ми беше малко кофти,но реших да опитам излизахме няколко дни малко по различно,но един от тези дни се запознах с нейна приятелка ,която беше невероятно красива и аз си казах,че ще е моя,но знаех ,че е тъпо спрямо Магито ,но имахме уговорка след 2 дни да заминем на почивка двамата и аз я отмених ,започнах да я избягвам и й казах,че съжалявам ,но няма да се получат нещата между нас,не е заради нея ,а заради мен ,объркал съм се.Тя го прие доста остро и ме помоли да се отдръпна от нея за известно време,защото не се чувства добре покрай мен.Аз като най-големия глупак на света не си го сложих въобще навътре ,започнах да излизам с нейната приятелка тайно ,после тя разбра,но нищо не каза ,та с нейната приятелка бях около 3 -4 месеца и то бяха едни големи драми,те се скара двете ,но не само заради мен и страшни глупости станаха и аз след това ОП като мазния тъпак пак дотичах при Магито да сме приятели и всичко.Аз и преди това не бях прекъснал връзка с нея,то и това беше една от причините да се разделя с нейната приятелка ,защото тя си мислеше ,че Магито искала да ни раздели ,а нямаше нищо такова,в последствие се оказа ,че мойта мацка ми е изневерявала ,но това е друга тема и е минало и не ми пука.Та Магито е момичето ,на което мога да се обадя в 3 сутринта когато нещо ми е гадно,тя е първият човек на когото се обаждам когато ми се случи нещо наистина хубаво или лошо,тя е момичето,което ме изслушва ,което е до мен ,както и аз до нея,държа страшно много на нея,дори я ревнувам побърквам се когато я видя с друг.Но знам,че тя заслужава някой далеч ,далеч по-добър от мен,но ми е кофти защото знам ,че е влюбена в мен и не знам какво да направя,ако опитам да съм с нея,след месец два три ,ще почна пак с другите момичета,та аз в момента си имам приятелка май ,дори не съм сигурен вече кога може да разбереш,че имаш връзка с някой,тотално съм объркан и не знам как да постъпя спрямо най-добрата си приятелка.Ако на някой му се е случвало същото или има мнение и съвет по въпроса ,ще съм му много благодарен. Благодаря.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Oт какво мнение се нуждаеш пич ?
    Искаш да ти натякна, това което знаеш, че е лошо и въпреки това го вършиш, това ли искаш ? или желаеш да ти кажа. Да се вземеш в ръце и да си решиш, с кого ще обичаш.

Не не ми пиши отговора си тук. Знам какъв ще бъде. Отговори за себе си.

Сега част от потребителите, очаквай да ти кажат от рода на ... пр. Откъде си сигурен, че я обичаш след като правиш подобни номера и я нараняваш по толкова гаден, и неприемлив начин ?!(тука свежда до "факта", че я използваш) или Ако я обичаш спри да правиш подобни грешки...
    Та сигурно ще има и доста отрицателни коментара. Да си го изкарат как може да си толкова безсърдечен 'nd shit.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 04-29-2014 на 21:52
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Дали да се опитам да я направя щастлива за някакво време или да я оставя да си мисли,какво може да е и да я наранявам като сме само приятели?
    Аз не я обичам ,никой не въртя или лъжа,когато има момиче в живота ми и излизам и с други винаги съм честен,момичетата си преценяват дала да са с мен.Не съм безсърдечен точно обратното е ,че ми пука твърде много за нея,както и за бившата ми приятелка и ми е кофти ,че ако реша да бъда с Магдалена,другото момиче ще разбере и ще й стане тъпо и ще се обади и ще ми се обяснява как винаги съм имал чувства към Магдалена и за това сме се били разделили.А това няма нищо общо с нея и ще ме натовари и .. просто нямам идея как да постъпя спрямо Магдалена.

Не прави нищо, не си опитвай да я правиш щастлива ако не я обичаш, просто недей. Ако стане така, че да сте заедно, после ще и е много по- трудно да те преодолее след като ти пак я нараниш. Остави я, без теб е по- добре.
    Последно редактирано от SummerMakesMeHappy : 04-30-2014 на 16:13
    Нямаше логика,беше любов.

Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy Виж мнението
    Остави я, без теб е по- добре.

+1!

Тя явно има истински чувства към теб, а от това, което чета оставам с впечатление, че ти към нея - не. Остави момичето на мира, няма да я направиш щастлива, само ще страда повече заради несериозността ти.

Абсолютно съм съгласен,май така ще е по-добре ,да си останем само приятели.Така имам още 1 проблем ,от 2 месеца някъде излизам с едно момиче ,което е сигурно най-сдържаното и трезво мислещо момиче с което съм излизал последните няколко години.Много ми е готино с нея,кара ме да се усмихвам ,да се смея от сърце,да мисля за нея ,но тя няма хубаво мнение за мен,защото по стечение на обстоятелствата е непряко свързана с бившата ми приятелка и с още няколко момичета с които съм бил,и е чула разни неща и ме отблъсква,аз постоянно й доказвам,че я искам ,че държа на нея и съм супер мил и внимателен към нея,но тя ме реже и ми казва, че в момента не искала връзка.Сега колкото и нарцистично да звучи аз сигурно ще съм единствения добре изглеждащ и доста умен младеж с когото ще излиза,така да го кажа,просто не съм някакъв глупак и т.н. Сравнение с момчетата с които е била и просто не че сме различни класи ами доста различни кръгове на влияние имаме и не мисля,че ще има друг такъв шанс с някой като мен и знам,че тя го разбира ,но не мога да разбера защо така ме отблъсква искам да бъда с нея ,а не знам как,това е единственото момиче ,което просто за 2 месеца не можах да получи ,нито съм спал с нея,нито се влюби в мен ,а правя същото както с всички обаче с нея не се получава.Някакви съвети и без наредби моля.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Ти си ебаси пича - през месец си сменяш гаджетата ...

И как няма да те е страх от бившите ти гаджета - те са толкова много

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Сравнение с момчетата с които е била и просто не че сме различни класи ами доста различни кръгове на влияние имаме и не мисля,че ще има друг такъв шанс с някой като мен и знам,че тя го разбира ,но не мога да разбера защо така ме отблъсква искам да бъда с нея ,а не знам как,това е единственото момиче ,което просто за 2 месеца не можах да получи ,нито съм спал с нея,нито се влюби в мен ,а правя същото както с всички обаче с нея не се получава.Някакви съвети и без наредби моля.
    Абе пич , разбери че не всички момичета са толкова лесни , колкото и добре да изглеждаш , отношението ти към някои момичета не им допада ... На някои може да им харесва да и свирниш ей маце кефиш ма , но други това ги отблъсква
    И като ти гледам изискванията напрао ... :X

Мии не знам дали някое момиме от тук ако ти чете коментарите ще си падне по теб. Мен даже започваш да не отвращаваш с това себелюбие и мнение че всяко момиче ще ти се върже на номерцата. Вземи остави момичетата, поработи над себе си, защото не си перфектен, и тогава тръгни да търсиш любовта, ако изобщо търсиш нея, а не плътските удоволствия.

То аз не искам някое момиченце дето пише тук да си падне по мен.То излезе много тъпо ,че наистина съм някакъв супер нарцистичен въпроса е ,че съм доста уверен ,а и има причина за това,пък и нали знаете "няма толкова красива жена,че да не мога да я имам" ,жените са жени ,няма жена която да устои на постоянното мъжко внимание.А секса rosi е най-лесното което можеш да получиш от една жена,секса не ми е целта ,искам да се влюбват в мен ,искам да се чувствам обичам,тогава нещата са окей,чувствам се добре както и жената до мен се чувства добре,вече колко време ще остана в това състояние е отделен,защото момичетата правите кофти коментари и тъпи работи с които отблъсквате мъжете.Нещата се събират и чувствата изчезват ,но това момиче ме влудява показва ми ,че ме иска в следващия момент е толкова дръпната ,че все едно никога не е имало нищо и нямам идея как да постъпвам.

Някои ще кажат че съм малка да ги мисля и говоря и тия неща, че не разбирам. Може и да е така, но не мога да си замълча. Няма ли да ти е по-приятно някой да изпита обичта и да видиш сиянието в очите му, отколкото да търсиш това чувство за себе си? Колкото до мъжкото внимание, има жени които ще "издържат на постоянно мъжко внимание. Понякога просто човека не ти допада или нещо такова и не се получава. А за твоята история, разиграва те, знае че те подлудява и това й харесва, защото те държи в напрежение и те привлича към нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си