Абсолютно съм съгласен,май така ще е по-добре ,да си останем само приятели.Така имам още 1 проблем ,от 2 месеца някъде излизам с едно момиче ,което е сигурно най-сдържаното и трезво мислещо момиче с което съм излизал последните няколко години.Много ми е готино с нея,кара ме да се усмихвам ,да се смея от сърце,да мисля за нея ,но тя няма хубаво мнение за мен,защото по стечение на обстоятелствата е непряко свързана с бившата ми приятелка и с още няколко момичета с които съм бил,и е чула разни неща и ме отблъсква,аз постоянно й доказвам,че я искам ,че държа на нея и съм супер мил и внимателен към нея,но тя ме реже и ми казва, че в момента не искала връзка.Сега колкото и нарцистично да звучи аз сигурно ще съм единствения добре изглеждащ и доста умен младеж с когото ще излиза,така да го кажа,просто не съм някакъв глупак и т.н. Сравнение с момчетата с които е била и просто не че сме различни класи ами доста различни кръгове на влияние имаме и не мисля,че ще има друг такъв шанс с някой като мен и знам,че тя го разбира ,но не мога да разбера защо така ме отблъсква искам да бъда с нея ,а не знам как,това е единственото момиче ,което просто за 2 месеца не можах да получи ,нито съм спал с нея,нито се влюби в мен ,а правя същото както с всички обаче с нея не се получава.Някакви съвети и без наредби моля.