- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Търся запалка
Здравейте,моля Ви някой ако знае от къде мога да си купя запалка на розички(продаваха ги по св. Валентин) най обикновенна запалка на розички.Също така някой ако я има моля Ви плащам (само в рамките на София) дори да е празна пак.
Благодаря !
20 лв.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
30 Не искаш ли ?!
Не не проблема ми е че тази запалка ми я подариха и аз я изгубих и всеки ден лъжа,че въпросната запалка е в къщи и я пазя като очите си .... да но да ме разберете-сантименталност
^ О, редовно! За три години и половина пушене съм загубила повече запалки, отколкото кутии цигари са отишли по мен.
Самият подарък беше от двете страни запалка за запалка.И познай само аз не я пазя...![]()
Калпазанка малка!!
Сложно точно в тоя момент. Всички около мен пушат. Лятото ги бях спряла за месец, точно в най-лошия си момент, но после се изнервех и заебах всичко. Ще гледам сега лятото да ги спра пак, тоя път завинаги.
Да бе и аз за 3та нова година ги спирам .....
Не е кой знае колко много. Имам приятели, които пушат по 20 и горница на ден.
Имам много хубав МОЙ метод за заклети пушачи....
1.Започва нова седмица понеделник не пушиш
2.Следващата седмица вторник не пушиш.
3.Следващата седмица Сряда
4.Следващата седмица Четвъртък
Така докато не стигнеш до недяла
Етап 2
1.След неделята новата седмица си избираш 2 дена в които не пушиш (понеделник -сряда)
Така докато минеш всички (Вторник - Четвъртък,Сряда - Събота,Четвъртък - Неделя,Петък -Неделя,Събота и Неделя )
Общо 7 комбинации
Етап 3
По 3 дена от седмицата да не пушиш.
Пак 7 комбинации (понеделни - сряда -петък)
Етап 4
По 4тиридена от седмицата не пушиш
Всичко свършва когато стигнеш етап 7 !
Доста е ще е дълъг самият период .... за сега никой не го е изпробвал и не знам как ще са резултатите