.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич

Проблем с топче! Помощ , моля!

Здравейте. Питал съм някой от приятелите ми никой нищо незнае.. Проблема ми е следния.. Наскоро докато се бръснах.. усетих топче над пениса... мястото където се бръсне човек сещате се незнам как се казва... Това топче започва да ме наболява и да го осещам докато вървя, все едно има още някой с мен! Някой да е имал подобен проблем или да знае какво е решението му? Благодаря.
    Не, че е болка за умиране, но започвам да се притеснявам и бръсненето не е нормално, защото трябва да се съобразнявам с него и някак си наболява..
    Последно редактирано от Basketball : 04-30-2014 на 10:20
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Град
    Добрич
    Здравейте отново! Не съм спрял да мисля за това днес... получих отговор. Отговора е, че тва е косъмче което разсте навътре и се получава така. Някой да има идея как мога да го извадя и какво да направя... Елате де хора, помагайте моляя!
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Мега фен Аватара на draid
    Ако в враснал косъм вероятно ще бъде зачервено. Може и да е някоя мастна жлеза. Като цяло отиваш на лекар и след преглед ти казват какво да правиш. Ако е косъм може да се наложи и да те резнат.

Отстрани , отгоре също излиза ингвинална херния . Уточни топчето колко е голямо - колкото фас в диаметър , колкото орех в диаметър и т.н.

Град
    Добрич
    точно колкото фас там някъде и е зачервено да, но не виждам да има проблеми просто се е подуло и днес не ме боли.. със игла няма ли да може да се свърши работата?

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от Basketball Виж мнението
    със игла няма ли да може да се свърши работата?
    След като не се знае какво е, не предприемай нищо подобно. Можеш само да си навлечеш неприятности. Иди на лекар. Няма нищо срамно, ще ти кажат какво е и ще ти помогнат.

Град
    Добрич
    Тъкмо се заиграх и е взело да се смалява, когато писах темата беше по голямо преди 2 дни.
    Така е братле и ти си прав, но от къде това време... сега 2 дни никой не работи. От понеделник аз започвам и няма да имам никакво време, за да ходя по лекари... Ако някой знае случайно дали иглата няма да ме върне от пътя или някакви методи (без лекари НЯМА време!) да споделя. Благодаря.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от Basketball Виж мнението
    (без лекари НЯМА време!)
    ^ Още не осъзнаваш каква глупост казваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си