.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Ще ти дам едно прекрасно мнение ако ми кажеш ти кефиш ли се като се фука с нови вещи, телефони и МУСКУЛИ!?

Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Ще ти дам едно прекрасно мнение ако ми кажеш ти кефиш ли се като се фука с нови вещи, телефони и МУСКУЛИ!?
    ДРАЗНИ МЕ ДАЖЕ, честно да ти кажа...

Цитирай Първоначално написано от wildone07 Виж мнението
    ДРАЗНИ МЕ ДАЖЕ, честно да ти кажа...
    Когато отидеш на училище (което май ще е на 7 май), почни да го отбягваш, да страниш, по възможност да не се засичате. Така ще е няколко дена. След 2-3 дена ако го видиш някъде покрай теб или около теб, значи може би има надежда и има симпатии, но тогава ще трябва всичко да направиш сама без наша помощ. Заговори го, или пък "му пиши във Фейсбука" ... с тая социална мрежа явно нещата се получават

Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Когато отидеш на училище (което май ще е на 7 май), почни да го отбягваш, да страниш, по възможност да не се засичате. Така ще е няколко дена. След 2-3 дена ако го видиш някъде покрай теб или около теб, значи може би има надежда и има симпатии, но тогава ще трябва всичко да направиш сама без наша помощ. Заговори го, или пък "му пиши във Фейсбука" ... с тая социална мрежа явно нещата се получават
    Мерси за съвета. Но в интерес на истината често го усещам някуде до мен като се суберем всички но май е случайност не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си