.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    jmaylol
    Guest

Пари от интернет как? :О

Да ви кажа честно и аз не вярвах обаче като видях с очите си как един колега от таблета си със някакви си там кликания прави на ден по 16 долара без да е дал и една стотинка за този саит и аз се зарибих . Просто трябва да си упорит и да ти се занимава за 4 месеца е стигнал това ниво ама все пак по 16 долара на ден кой ти ги дава .
    Вижте и вие ако искате има и БГ форум с обяснение как става схемата на ден имаш точно 2-3 минути работа и след време ще вземаш чисти пари.
    И като се регистрирате моля ползваите моя линк за да ми станете реферали ( ще ми давате пари като цъкате ,но няма да ви взема)
    http://www.probux.com/?r=jmaylol

(Не правя реклама на сайта или нещо просто показвам нещо реално сайта не е мой :О )

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    umri v kashon kurvoooooooooooooooooooooo
    n00bs

Повече от фен Аватара на Mozzela
    някой ще си помисли, че наистина искаш да ни помогнеш като ни покажеш лесен начин за изкарване на пари, моля ти се... жалко е така да си просиш реферали

Инвестирай четирите си месеца в изучаване на HTML, CSS, JavaScript, PHP, *SQL, Ajax. С базови умения можеш да изкарваш по толкова, без да се занимаваш с измамници като ПТК сайтовете и другите тъпотии.
    За афилиейт системите съм убеден че плащат, но не е никак лесно, предпочитам WebDevelopment.
    Всеки програмен език си има приложение в мрежата. Разгледай някой друг freelancer-ски сайт, за да видиш за какво става на въпрос. Photoshop-а също е добре платен по гореспоменатите freelance сайтове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си