.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Въпрос...

Exclamation Въпрос...

Здравейте !
    С приятеля ми , правихме секс в петък вечерта . Та по същество , когато го правихме и двамата бяхме малко пийнали и напушени , но бяхме с презерватив ..който обаче по едно време се скъса .. беше скъсан през средата , приятеля ми не беше свършил още (може би свърши по-бавно , заради количеството алкохол ) . Сложихме друг презерватив и продължихме и чак тогава свърши .. след сигурно още 10-15 мин . Въпроса ми е може ли да е станало нещо от скъсания презерватив .. ?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не.

Цитирай Първоначално написано от LucyIncrediblle Виж мнението
    ... Въпроса ми е може ли да е станало нещо от скъсания презерватив .. ?
    От скъсаният презерватив определено НЕ! А ако е станало то не е следствие на скъсването!!!

Ами не сме го правили без . Как ще стане

Тогава както се опитва да каже, няма от какво да се безпокоите, освен от алкохола (аз лично предпочитам секса без презерватив)

На всеки му харесва без , но.. ако вземе да стане гафа .. не ми се рискува освен 1-2 вкарвания без .. :Д

Е то няма смисъл да се дразните тогава с 1-2 вкарвания ... ахахаха

Ако сте направили нещо безпаметно под влияние на алко (както аз за по-кратко наричам алкохола) да, но не очаквайте по вина на презерватива да се случи каквото и да е!!!

Не , не не сме правили нищо безпаметно не сме били толкова пияни , поне аз дори не бях пияна , а леко замаяна . Помня всичко от вечерта .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

абе спрете с малоумните въпроси бееееееееееееееееееееееее ееееееееееееее не се забременява толкова лесно баси. и мислете малко с тия глави , е резка смрт за такива като вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си