- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво мирише?
Понеже ми е много влюбено и съм повлиян от едни такива приятни емоции и разни малки нещица, които изживявам/е в момента, а и в близкото бъдеще..
Реших да постна една тема, в която всеки да обясни в какво се изразява любовта според него.
На какво мирише, как изглежда, как се изпитва, как се споделя, как я виждате отстрани, а бе сяк'ви такива путкенски работи общо взето...
Аз ще започна пръв, щото ми се драскат там няк'ви простотии.. Е така да си чеша пръстите и съзнанието, защото ми е приятно да се затормозявам с нек'ви влюбени неща.. Та на който му се драскат простотии да драска, не желая да се карате или спамите глупости в темата..
За мен любов е, да лежа на леглото, тя да ме е прегърнала и да ми разрошва косата, докато гледаме филм аз я притискам към себе си, а през завесите се просмукват последните слънчеви лъчи, на вън вали като из ведро, вътре е топло и уютно, направили сме си чай и си гледаме филмчето, коментираме го, спорим, гледаме се, инатим, цупим, дърпаме се, прегръщаме се, дразним се един на друг и на различните си мнения, след което се съгласяваме и се разбираме, криво ляво целуваме се, а после започва поредния разпален спор. Караме се за история, култура, религия, политика адски пламенно и страстно отстояваме позициите си, а после нежно се докосваме и се прикоткваме с мили погледи и няк'ви лейм форми на извинение.. Аз правя простотия, тя прави простотия, но всичко е толкова незначително и невзрачно на фона на това, което изпитваме един към друг, че ни минава за секунди.. Любовта за мен мирише на нея, на задникът й, на чая който пия сутрин докато я гледам как се усмихва.. Любовта мирише на препечени филийки с масло и сирене! Бе мирише ми там на нещо, ама не мога да ви кажа точно на какво..Ама мирише много хубаво! И чувството е яко.. А бе няк'во яко ми е, чувствам се лятно вече и слънчево и щастливо и безгрижно.. живея си в розовия балон напук на всичко! И не ми пука.. кой к'во мисли за мен, кефи ме как израстваме и какво създаваме... Малко ме беше страх от сериозността, ама вече не ми пука, щото е яко!
А как ми се гледа мач с нея.. ;С
И ндам.. Любовта е яко нещо..
Позитивна тема за позитивни люде, който му се коментира да си драска! Писна ми от негативни теми в тоо раздел. Бай.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
любовта е като се прибереш пиян и си се насрал (буквално), а тя те пита - това ще го ядеш ли ?
n00bs
мирише на облизана nutella със сметана от бедрата
и масаж с бебешко олио бочко по гръбчето и дупето
В началото мирише на изискан френски парфюм. Не след дълго се вмирисва на пот, а към края си на рядко ако.
Мирише на... Не, наистина не мога да го опиша. Самата му кожа след душ, а и не само, мирише на нещо сладко, нещо прекрасно, на плодове, зеленчуци, шоколад, ядки, подправки някакви и даже на дъвка Орбит от двайсет стотинки в едно. Не мога да го опиша, не мога. Точно това си говорихме днес докато му намятах суитчъра - че мирише изключително секси и прекрасно и заради този аромат обичам да му обличам дрехите.
Странното е, че след тренировка мирише по същия начин ама много по-силно. Много мъжкарско е такова... Сексапилно, навлажняващо. Мразя му парфюмите и дезодорантите - никой от тях не му отива. Никой! Имаше една Рексона едно време... Абсолютно неговия аромат беше, другите шитни просто не му ходят. Сливаше се с аромата на кожата и косата му и ме удряше в петите. Ако трябва да опиша любовта с една дума - мирише на черна мъжка Рексона. Много ми стана тъпо като не успях да я открия и да си я купя на себе си, да и се радвам.
Едит: Сега се сетих за амортенция. :3333333333333
Последно редактирано от tori : 05-01-2014 на 19:40
Наскоро ми беше оставил още една негова тениска, с която да спя. Е, като я помириша, точно на любов ми мирише, какво да обяснявам повече... Не е нито дезодорант, нито парфюм. На него е, сиреч на любов.
И друго, за което се сещам - като си е тука използва един ужасен афтършейв. Не, наистина, миризмата му е далече от секси, един такъв сладникав, абе не е хубав. Колко пъти съм му казвала, че трябва да го смени. Бога ми, в момента ми липсва точно тази миризма страшно, страшно, страшно много. И това е мирис на любов.
Ох аз не съм се влюбвала от много време, забравила съм това чувство.![]()
Последно редактирано от sramejlivkaa : 05-01-2014 на 22:29
оф ... точно сега ми мирише на евтина вафла - става , но може и по добре ....
Много трогателна тема.
//никой не ми мирише в момента, така че ще се въздържа от коментар:Д
Любовта мирише на баланс. И крайности. Свобода и принадлежаване. Сила и безпомощност пред две очи и меки устни.
Любовта мирише на стари книги, измачкани чаршафи и чаши, със счупени ръбове, в които каймакът спелува
л
ю
б
о
в
Любовта мирише на слънце, щипка дъжд и облаци. На дъга.
На вечност, макар да е момент.
На сладко потъркване на пенис в дупе!![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Филмар!
Dr. Gregory House
@AnarchyBoy Хубава тема, за мен любовта е почти като твоето описание, само че аз включвам и алкохол, фастъци, приятели, закачки, танци. Момента когато всички седят и ви гледат колко сте един за друг и ви се кефят. Когато се събудя да ми е направила закуска с кафе или пък обратното, аз. Любовта е дори когато излизате заедно по магазините ... ахаха.
То е и тези същите неща за мен..![]()
Dr. Gregory House
Каква хубава тема ...<3
За мен любовта мирише на доверие и спокойствие ,на ухание на опияняващ парфъом.Любовта мирише на жертвоготовност и на гореща чаша какао. Мирише на нещо опияняващо и каращо те да бъдеш глупак и да се усървашенстваш едновременно.
Не беше ли ти тази, която каза, че не е готова на жертви за любимия си, защото гледа първо себе си? о.О
ПТ: Някой нагоре беше казал "На него е, сиреч любов е". Абсолютно точно..;3 Любовта мирише на него..;3 Или той мирише на любов..;3 И двете са правилни по своему..;3
Лин продължавам да мисля така но хората и мислите им се променят.В случая аз искам да имам за кой да направя жертва и кой да направя щастлив.Но въпроса е дали този човек ще го заслужи.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-02-2014 на 12:00
I am just going to say.. Awwwwhh..![]()
Dr. Gregory House
Аз пък да питам как ви мирише спокойствието и доверието че не ми е ясно?
Преди време си говорихме с бившата ми най-добра приятелка в целия свят и стана на въпрос какво виждаме като си помислим за щастие.Тя видя бизнес кариера,а аз видях едни оранжеви завеси ,огряни от залязващото слънце.Замириса ми на стари дървени мебели и изпрни чаршафи.И тогава ме осени-неговата квартира!Времето,в което се криехме от света и се гушкахме на тъкмо чаршафосаното му легло.И ми е едно оранжево.... Та за мен така мирише любовта и до ден днешен.А и парфюма му /който ползваше с тонове/
Ама чакай, какво значи да го заслужи? Доколкто знам в момента ти имаш човек до себе си, но не искаш да правищ жертви за него..С какво той не го е заслужил? И не е ли именно тази жертвоготовност любов? Ама не "аз съм готова на жертва, ама като дойде момент за такава, гледам първо себе си"...Наистина жертва..'Щото ще има случаи, в които ще правиш жертва, която ще е в твой ощърб, но ще е в името на връзката ви /някои даже ще са и без той самия да знае/ и какво? Ти няма да направиш въпросната жертва и ще останеш всичко да отмине?
едит: Това беше за Моника.