Понеже ми е много влюбено и съм повлиян от едни такива приятни емоции и разни малки нещица, които изживявам/е в момента, а и в близкото бъдеще..
Реших да постна една тема, в която всеки да обясни в какво се изразява любовта според него.
На какво мирише, как изглежда, как се изпитва, как се споделя, как я виждате отстрани, а бе сяк'ви такива путкенски работи общо взето...
Аз ще започна пръв, щото ми се драскат там няк'ви простотии.. Е така да си чеша пръстите и съзнанието, защото ми е приятно да се затормозявам с нек'ви влюбени неща.. Та на който му се драскат простотии да драска, не желая да се карате или спамите глупости в темата..

За мен любов е, да лежа на леглото, тя да ме е прегърнала и да ми разрошва косата, докато гледаме филм аз я притискам към себе си, а през завесите се просмукват последните слънчеви лъчи, на вън вали като из ведро, вътре е топло и уютно, направили сме си чай и си гледаме филмчето, коментираме го, спорим, гледаме се, инатим, цупим, дърпаме се, прегръщаме се, дразним се един на друг и на различните си мнения, след което се съгласяваме и се разбираме, криво ляво целуваме се, а после започва поредния разпален спор. Караме се за история, култура, религия, политика адски пламенно и страстно отстояваме позициите си, а после нежно се докосваме и се прикоткваме с мили погледи и няк'ви лейм форми на извинение.. Аз правя простотия, тя прави простотия, но всичко е толкова незначително и невзрачно на фона на това, което изпитваме един към друг, че ни минава за секунди.. Любовта за мен мирише на нея, на задникът й, на чая който пия сутрин докато я гледам как се усмихва.. Любовта мирише на препечени филийки с масло и сирене! Бе мирише ми там на нещо, ама не мога да ви кажа точно на какво.. Ама мирише много хубаво! И чувството е яко.. А бе няк'во яко ми е, чувствам се лятно вече и слънчево и щастливо и безгрижно.. живея си в розовия балон напук на всичко! И не ми пука.. кой к'во мисли за мен, кефи ме как израстваме и какво създаваме... Малко ме беше страх от сериозността, ама вече не ми пука, щото е яко! А как ми се гледа мач с нея.. ;С
И ндам.. Любовта е яко нещо..

Позитивна тема за позитивни люде, който му се коментира да си драска! Писна ми от негативни теми в тоо раздел. Бай.