.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Това към cloud9
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на paradosou
    DisappointedDreamer, ако не е много лично - защо чак да трябва да се разделите? Разстоянието, например, невинаги е апокалипсис.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    DisappointedDreamer, ако не е много лично - защо чак да трябва да се разделите? Разстоянието, например, невинаги е апокалипсис.
    Съученици сме, и когато станахме гаджета :Д (мразя този израз) септември месец миналата година, не знаехме какво ще се случи след юни, защото завършваме тази година. Не знаехме кой и къде ще кандидатства, какви планове има за бъдещето и сякаш се впуснахме буквално в неизвестното, решени да извлечем най-доброто от него.

Разстоянието не винаги е апокалипсис, да, но не бяхме сигурни, че го искаме. В момента, обаче, и двамата сме приети в университети в Шотландия, на разстояние 1 час един от друг, така че (туко-виж) се задържим повече от 8 месеца :Д

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Съученици сме, и когато станахме гаджета :Д (мразя този израз) септември месец миналата година, не знаехме какво ще се случи след юни, защото завършваме тази година. Не знаехме кой и къде ще кандидатства, какви планове има за бъдещето и сякаш се впуснахме буквално в неизвестното, решени да извлечем най-доброто от него.

Разстоянието не винаги е апокалипсис, да, но не бяхме сигурни, че го искаме. В момента, обаче, и двамата сме приети в университети в Шотландия, на разстояние 1 час един от друг, така че (туко-виж) се задържим повече от 8 месеца :Д
    Шлядко..
    На мен ако все още ми позволяваха да карам мотор, любовта ми е на 3 часа път. Ама те на..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Аз все още настоявам да знам, какво сте правили в нас!
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Аз все още настоявам да знам, какво сте правили в нас!
    С Cloud ли ме обърка?
    DD, пожелавам ви да се запазите, хаха. Изглеждаш много ентусиазирана, сигурно и той не остава по-назад)).

С Cloud ли ме обърка?
    Всъщност да о.О Тва е щото съм невероятен и моа си го позволя ;С
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Cloud9
    Всъщност да о.О Тва е щото съм невероятен и моа си го позволя ;С
    Е айде сега пък и ти какво сме правили!Не можеш да питаш така хората :P И у вас ли мирише на стари мебели ?

DisappointedDreamer, много сте сладички!Успех ви желая.Едни приятели имаха подобна история като вашата.Сега са в Англия на около 300 км разстояние,но още поддържат връзката си.не е лесно и са се разделяли,но като се обичат хората...знаете ги другите банални неща.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Мирише ми на прясно направени палачинки рано сутрин, на него самия, ухае прекрасно и не става дума за парфюм, затова обичам да нося тениските му, карат ме да се чувсвам толкова уютно и някак специално. Мирише и на бебенцето ни, в чиито очи всеки ден откривам любовта. Неговата любов ме кара да се чувствам на три метра под небето.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

О, не, не, не.

Само защото (може би) ще свърши, не означава, че е свършила "зле". Много черно виждаш нещата.
    Щото е след връзка, нали има една тема надолу у форума и е решил да ръси негативизъм и простотии.. Факт е, че гората сме глупави животни и след всяка връзка говорим така, до следващата.. Но всеки си има една любов /тръпка, все тая/ в живота, която му е за цял живот и винаги му се обръща нещо в душицата като се сети за тази любов /тръпка/.

ПП: съгласен съм: разстоянието не винаги е проблем.
    Dr. Gregory House

Град
    София, България
    Той е разтекъл-се-от-любовта-шоколад

благодаря ти.

А бе щом ще може да се виждате.. Няма да е кой знае какъв проблем... Пък и това е доказателство за другия пич, че не винаги трябва да се мисли, така черногледо според него "реално", щото ако един от двама ви гледаше "реално" на нещата, нямаше да сте заедно сега..
    Dr. Gregory House

Град
    София, България
    ^Донякъде си прав. Но това да гледаш "реално" на нещата, не означава, че трябва да ги прекратиш предварително. Можеш да гледаш реално и пак да сте си заедно, докато не дойде време за окончателно разделяне.

// https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...59993368_n.jpg
    нямаше как да не споделя. пък и темата е хубава

Anarchy първо не съм след връзка,не съм наранен или ефектиран от случващото се в живота ми ,аз съм на това мнение просто,ама не ме разбрахте,нямах предвид да прекратяваш дадена връзка защото ще приключи ,а просто да приемеш това,че ще приключи в даден момент и да го осъзнаваш ,за да се чувстваш по-добре самият ти когато краят дойде.Това имах предвид не се разбрахме,не гледам черногледо на нещата,напротив аз съм мъж ,който иска постоянно да се влюбва и го правя,харесва ми постоянно да се влюбвам ,да се усмихвам да имам момиче до себе си ,което знае как и кога,но също знам кога е време да свърши и кога и как да хабя емоциите си,всичко е въпрос на степен на личностното ти развитие и как може да контролираш собствените си емоции ,естествено няма как напълно да го правим,но на този етап от развитието си ,мога да кажа че мога да контролирам емоциите си доста.Естествено,случва се да има и кофти моменти,но това имах предвид като цяло,да си най-важният ти самият ,да гледаш ти да си добре,но така че и кръгът ти на влияние да е също добре около теб.

Човек това, което описа е стаята ми на село.. а тя е в подножието на планината, буквално на 50 метра от къщата ми / пред нея/ има язовир.. и понеже е по на високо самото село.. се вижда цялата Кюстендилска котловина..

Като ще пускаме снимки... https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...d74c52336e80e8 с Lilanda
    Dr. Gregory House

[B]Човек това, което описа е стаята ми на село.. а тя е в подножието на планината, буквално на 50 метра от къщата ми / пред нея/ има язовир.. и понеже е по на високо самото село.. се вижда цялата Кюстендилска котловина..

Много хубаво звучи!Но не е твоята къща със сигура.Квартирата му беше ужасна,по мое мнение.Аз не бих живяла там дълго.Той изкара геройски 4 години.И въпреки че обзавеждането беше ужасно,тоялетната беше за ремонт и вратата сама се отваряше,това е най-хубавото място,на което съм била!
    Идеята за снимки е хубава!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Много хубаво звучи!Но не е твоята къща със сигура.Квартирата му беше ужасна,по мое мнение.Аз не бих живяла там дълго.Той изкара геройски 4 години.И въпреки че обзавеждането беше ужасно,тоялетната беше за ремонт и вратата сама се отваряше,това е най-хубавото място,на което съм била!
    Идеята за снимки е хубава!
    Да не описваш квартирата на брат ми ти бе? о.О

Че и той разправяше как приятелката на съквартиранта му им се чудела как живеят там толкова дълго време..

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    на какво мнение е брат ти за гаджето

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Че и той разправяше как приятелката на съквартиранта му им се чудела как живеят там толкова дълго време..
    Едва ли хаха.но нещо се оказа че съм описала мнооого квартири.такова е да си студент.

Любовта мирише на сладолед,на шоколадов сладолед ,на бисквитки Орeo,без които вечер не заспивах и правех цялото легло в трохи и ми се караше.Мирише на сладоледа с който ме омаза на разходката ни в Пловдив и целият бях в сладолед и сладко ме целуваше и облизваше.Мирише на безкрайните й ,лосиони за тяло,маски за коса и кремове ,с които се мажеше и ме побъркваше.На прекрасният и мазен крем с които ме молеше да мажа цялото й тяло всяка вечер,която миризма ме дразнеше ,но сега ми липсва толкова много.Мирише на паста за зъби,когато сутрин не можем да се разберем кои да си измие първи зъбите и се бутахме и двамата и тя от яд ме омазваше целият и ме целуваше и целият бях в паста за зъби,когато през деня усетя тази миризма и се усмихвах защото ми напомняше на хубавата ни сутрин.Мирише на нейните гримове ,когато се опитвах да се погледна просто в огледалото и да си сложа парфюм преди да изляза ,как ми се караше че съм заемал цялото огледало,а тя стоеше с часове пред него.Мирише на моят парфюм с който винаги се парфюмираше преди да излезе,защото така цял ден щяла да ме усеща по кожата си,мирише на кожата й .. ох любовта е тя .. цялата тя и още много дълго ще я усещам по тялото си. https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...21427761_n.jpg

Град
    София, България
    ^прекрасни.

^прекрасни.
    Благодаря,но се разделихме преди няколко месеца,но любовта мирише на нея.
    бтв. на колажа изглеждам като 17 годишен..

Град
    София, България
    ^Аааа, знаеш, че те харесвам много 8 Има доста хора, на които си интересна
    Не знаех, че сте заедно от толкова. Мислех, че имаш по-дълга връзка. Ноо, цитатът прекрасно описва всичко. А на вас ви пожелавам търпение, защото единствено това ви е нужно

Мега фен Аватара на Colouring
    Не, почти 9 месеца са. Даже сега ме налегнаха едни хубави спомени, че писах в темата "Как се чувствате" минути след като си уредихме първата среща. :Д Защото аз май бях поела инициативата и даже му бях цитирала думите, когато ми отговори, за да се похваля на форума. Лелеееееее, колко миличко ми стана сега. :Д

Град
    София, България
    Олее сладурка.
    Трябва пак да се пусне тема за снимки и въпроси от рода на "как се запознахте", защото в момента много ме сърбят пръстите и любопитството да знам :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си