Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
Аз пък да питам как ви мирише спокойствието и доверието че не ми е ясно?

Преди време си говорихме с бившата ми най-добра приятелка в целия свят и стана на въпрос какво виждаме като си помислим за щастие.Тя видя бизнес кариера,а аз видях едни оранжеви завеси ,огряни от залязващото слънце.Замириса ми на стари дървени мебели и изпрни чаршафи.И тогава ме осени-неговата квартира!Времето,в което се криехме от света и се гушкахме на тъкмо чаршафосаното му легло.И ми е едно оранжево.... Та за мен така мирише любовта и до ден днешен.А и парфюма му /който ползваше с тонове/
Ще ти споделя нещо, което му бях написала на скоро..

Щастието е различно за всеки. За едни щастие е да са харесвани, за други пък да са сами..Трети намират щастието и в малките неща като усмивката на някой непознат на улицата например..А аз..Един ден просто се събудих щастлива. Не защото бях харесвана или пък защото бях сама..Не и заради нещо дребно..Просто знаех, че съм щастлива..Той ме караше да съм щастлива, макар и още да не го знаех..Осъзнах на какво се дължи това мое щастие в момента, в който го целунах...Просто знаех..А когато той изрече "Обичам те" за пръв път..Щастието беше неописуемо..Щастие. Субективно понятие, а? Но знаеш ли...Всеки ден се будя щастлива..Дали заради усмивката му или заради някоя красива дума..Будя се щастлива, защото е той..Защото знам, че е другата ми половина..Любовта..не..Обичт а ми не може да се опише с думи, затова е много по-лесно да опиша щастието си..Щастието, предизвикващо тази обич..Щастието, че го имам..

С две думи щастието може да е всичко, а за мен щастието е любов..И любовта е щастие също..;3