Anarchy първо не съм след връзка,не съм наранен или ефектиран от случващото се в живота ми ,аз съм на това мнение просто,ама не ме разбрахте,нямах предвид да прекратяваш дадена връзка защото ще приключи ,а просто да приемеш това,че ще приключи в даден момент и да го осъзнаваш ,за да се чувстваш по-добре самият ти когато краят дойде.Това имах предвид не се разбрахме,не гледам черногледо на нещата,напротив аз съм мъж ,който иска постоянно да се влюбва и го правя,харесва ми постоянно да се влюбвам ,да се усмихвам да имам момиче до себе си ,което знае как и кога,но също знам кога е време да свърши и кога и как да хабя емоциите си,всичко е въпрос на степен на личностното ти развитие и как може да контролираш собствените си емоции ,естествено няма как напълно да го правим,но на този етап от развитието си ,мога да кажа че мога да контролирам емоциите си доста.Естествено,случва се да има и кофти моменти,но това имах предвид като цяло,да си най-важният ти самият ,да гледаш ти да си добре,но така че и кръгът ти на влияние да е също добре около теб.