Любовта мирише на сладолед,на шоколадов сладолед ,на бисквитки Орeo,без които вечер не заспивах и правех цялото легло в трохи и ми се караше.Мирише на сладоледа с който ме омаза на разходката ни в Пловдив и целият бях в сладолед и сладко ме целуваше и облизваше.Мирише на безкрайните й ,лосиони за тяло,маски за коса и кремове ,с които се мажеше и ме побъркваше.На прекрасният и мазен крем с които ме молеше да мажа цялото й тяло всяка вечер,която миризма ме дразнеше ,но сега ми липсва толкова много.Мирише на паста за зъби,когато сутрин не можем да се разберем кои да си измие първи зъбите и се бутахме и двамата и тя от яд ме омазваше целият и ме целуваше и целият бях в паста за зъби,когато през деня усетя тази миризма и се усмихвах защото ми напомняше на хубавата ни сутрин.Мирише на нейните гримове ,когато се опитвах да се погледна просто в огледалото и да си сложа парфюм преди да изляза ,как ми се караше че съм заемал цялото огледало,а тя стоеше с часове пред него.Мирише на моят парфюм с който винаги се парфюмираше преди да излезе,защото така цял ден щяла да ме усеща по кожата си,мирише на кожата й .. ох любовта е тя .. цялата тя и още много дълго ще я усещам по тялото си. https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...21427761_n.jpg