Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Попита ме защо се впуснах във връзка, чийто край вече виждах как бавно, но сигурно настъпва. Защото си заслужаваше. Защото, въпреки че знаех, че трябва да се разделим, аз изживях всичките месеци изцяло, разнообразно, рисувайки с всички цветове. Обичайки с цялото си аз.

Сякаш "нас" щеше да продължи вечно.

Всички осъзнаваме, че всичко започнато свършва. Но не можем да го завършим пълноценно, мислейки единствено за времето, в което ще го прекратим.
Абсолютно същото е при мен в момента. Обаче цялата тази връзка ме кара да бъда една идея по-оптимистично настроена, да гледам от хубавата страна на нещата, аз, реалистът с леко песимистични наклонности. :Д Сетих се за нещо, което мисля, че добре описва нещата: “There are no happy endings. Endings are the saddest part, So just give me a happy middle. And a very happy start.”
Тъй че, за да не се отплесваме прекалено от темата, не мисля, че е никак наивно да смятам, че неговата миризма е миризмата на любов. Сега е така. Никой не знае в бъдещето как ще е, но в момента не ме и интересува.

DD, ние също сме от 8 месеца заедно (добре де, почти 9). Само дето при нас пречката и сега е разстоянието. Вие, както и всички, които пуснаха снимки, сте много сладки. Ама и няма как де, щом сте влюбени. :Д Чак и мен ме засърбяват ръцете да пусна някоя и друга снимка, ама съм си казала, че няма да давам снимки. Ако някой чак толкова има желание мога да пусна 1 на лично, ама не мисля, че съм толкова интересна на някого. :Д