Абсолютно същото е при мен в момента. Обаче цялата тази връзка ме кара да бъда една идея по-оптимистично настроена, да гледам от хубавата страна на нещата, аз, реалистът с леко песимистични наклонности. :Д Сетих се за нещо, което мисля, че добре описва нещата:
“There are no happy endings. Endings are the saddest part, So just give me a happy middle. And a very happy start.” 
Тъй че, за да не се отплесваме прекалено от темата, не мисля, че е никак наивно да смятам, че неговата миризма е миризмата на любов. Сега е така. Никой не знае в бъдещето как ще е, но в момента не ме и интересува.
DD, ние също сме от 8 месеца заедно (добре де, почти 9). Само дето при нас пречката и сега е разстоянието. Вие, както и всички, които пуснаха снимки, сте много сладки. Ама и няма как де, щом сте влюбени. :Д Чак и мен ме засърбяват ръцете да пусна някоя и друга снимка, ама съм си казала, че няма да давам снимки. Ако някой чак толкова има желание мога да пусна 1 на лично, ама не мисля, че съм толкова интересна на някого. :Д