- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ми липсва мъжко внимание?
Я се стегни вие дори не се излизали на среща ти се е влюбила онлайн в него че даже и ревеш ходенето до лафката не е среща :д
тва е щото се влияеш от другите, всичко с времето си![]()
Ааа как ще съм се влюбила?! Нищо подобно, просто ми стана гадно, че така ме изигра и аз му паднах в капана... Той продължава да ми пише. Даже вчера ми прати една снимка, на която беше без блуза, и ме пита дали да я качва... Добре че не стана нищо с него, че разбрах какъв е всъщност. След като ми каза онова изречение, взе по-различно да се държи. Взех да го опознавам по-добре и наистина съм изкарала късмет, че не е станало нещо![]()
Спомен сърдечен,
с гащички облечен,
с ботушки убут,
с помпичка надут.
Който го открадне-
носът му ще падне!
Само да ти кажа, че и аз изпитвам подобен проблем откъм момичетата, но даже ако нямаш увереноста да гледаш непознат в очите не виждам как очакваш да те забележат. Момчетата обикновено не харесват момичета без самочувствие, а обратното-леко по утракани.
Последно редактирано от tochko : 05-20-2014 на 13:14
Само да ти кажа, че и аз изпитвам подобен проблем откъм момичетата, но даже ако нямаш увереноста да гледаш непознат в очите не виждам как очакваш да те забележат. Момчетата обикновено не харесват момичета без самочувствие, а обратното-леко по утракани![]()