.
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Teлефон

Threaded View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    Скоро мисля да си купувам Sony Xperia z1, та искам да попитам, някой ползва ли го, доволен ли е ? казват, че като за 20-мегапикселова камера не снимало чак толкова хубаво вярно ли е?
    Снима доста по-добре от 8мп , но не е кой знае какво вярно е .Дисплея не е много добър, super amoled е по-добър.Ако ти е голям z1 си вземи z1 mini.Ако ти е зор за камера си вземи nokia 1020.Аз бих изчакал на твое място за sony z2.Z2 е къде,къде по-добър, с двойни стерео говорители е, с по-мощен процесор.Ако си вземеш з2 спокойно може в следващите 5-6 години да не мислиш за друг смартфон,ако няма да го използваш за нещо специално.

На мен нещо не ми допада z2.Батерията му е грамадна 3200 mAH, а Talk time е само 15 h (2G) ,отделно дисплея е IPS LCD, което не е нищо особено,super amoled е много по-як.Също така звука на з1 и з2 от високоговорителя е много слаб.Да се хвърлят 900-1000 лева,а дисплея да не е от най-добрите-super amoled/retina и звука да е мега слаб само 65-70 db.

Аз ако някога ще дам 1000 лева за смартфон, смартфона трябва да издържа 30 часа време за разговори, да е тънък и да не е много тежък, да е водоустойчив,да има добра камера-примерно като на sony z1-z2 бива, екрана да е от най-добрия -super amoled,oled или retina.Звука да е силен- 77-85 db с Crosstalk минимум 93.0 db.

З1 е с TFT дисплей, което значи, че надценката на з1 и з2 е страшно много( е не толкова като на iphone).

Не може някаква евтина нокиа лумиа 520 за под 200 лева да е с по-добър дисплей от на sony z1 и с двойно по-малка батерия да изкарва повече време в режим на разговори от з1 .
    Последно редактирано от koko95 : 05-04-2014 на 08:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си