.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не съм запознат много добре ! Искам отговор

Проблемът ми е следния! С гаджето ми правим секс без презерватив, преди месец а след като свъраших си опрях главичката по която имаше сперма в срамните и устни има ли вероятност да е стигнала по навътре и да забременее и другият ми въпрос е че след като сме направили един тек след известно време правим втори и има ли опасност ако ми е останала сперма по половия член да забременее. Преди седмица и дойде цикала.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Може и да е стигнала навътре. Спермата си има определена двигателна енергия, която зависи от много фактори. Трябва да си спомниш какво си ял от 3 до 6 часа преди това. Въглехидратите спомагат на спермата ти да се придвижва от едно място на друго, примерно. От друга страна сутрин рано спермата ти е по-наситена на двигателна енергия. Много зависи и от температурата на околната среда докато сте го правили. Колкото по-топло е, толкова е по-голяма възможността сперматозоидите да са се придвижили до влагалището на приятелката ти. Като цяло това е сложна материя...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Може и да е стигнала навътре. Спермата си има определена двигателна енергия, която зависи от много фактори. Трябва да си спомниш какво си ял от 3 до 6 часа преди това. Въглехидратите спомагат на спермата ти да се придвижва от едно място на друго, примерно. От друга страна сутрин рано спермата ти е по-наситена на двигателна енергия. Много зависи и от температурата на околната среда докато сте го правили. Колкото по-топло е, толкова е по-голяма възможността сперматозоидите да са се придвижили до влагалището на приятелката ти. Като цяло това е сложна материя...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не не и не

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от slad1ra Виж мнението
    Преди седмица и дойде цикала.
    Значи не е бременна. Не правете неща, за които не сте сигурни за да нямате после ядове.

Цитирай Първоначално написано от slad1ra Виж мнението
    ....след като сме направили един тек след известно време правим втори и има ли опасност ако ми е останала сперма по половия член да забременее.
    Да има и то голяма!!! Достатъчно количество сперма остава в уретрата, с което можеш да я заплодиш! Освен ако преди вторият път, не си го завел да го изчишкаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си